edloteh
Fanka BB :)
@sssurykatka ależ będziesz gruba [emoji7] oby wszystko szło w szczęśliwą stronę [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Za piękne widoki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Za piękne widoki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A leczysz się w ciechocinku u Zgretka?Ja gonapeptyl rano a stymulke wieczorem.
A gdzie się leczysz?Nie tak zostało mi powiedziane że rano brać do poludnia zeby już było po więc biorę tak bo w pracy nie zrobię sobie.
Dzięki już się dogadaliśmyWeź dane od Ropuszki imię, nazwisko i datę ur plus kontakt tel
Zadzwoń i powiedz, że ta osoba przyjdzie na twoje miejsce![]()
raz bralam rano a przy kolejnej stymulacji popoludniu. Wazne zeby o tej samej godzinie podawacCześć. Do dziewczyn leczacych się w ciechocinku. W jakich godzinach bralyscie Gonapeptyl zleconych przez dr Gre**ka. Rano czy wieczorem. Dr chory a lekarka na zastępstwie powiedzila ze jak chce. A to chyba ma jednak znaczenie z perspektywy kolejnych leków.
Pomóżcie proszę :-)
Ja leczę się w Szczecinie. Ale otarłam się też o Gametę w Gdyni i Invictę w Gdańsku. Ale te poważniejsze rzeczy- iui i ivf miałam w Szczecinie. Teraz zastanawiam się nad Poznaniem, ale miałabym ogromny problem z dojazdami. Mam tam 170km, a ze względu na charakter pracy /firma jednoosobowa/ nie ratują mnie zwolnienia lekarskie, a w robocie muszę być pon-pt, czasami weekendy. Do trójmiasta mam teraz 300 kmUla ten kto się poddaje ten nie ma. Gdzie się leczysz?
Super dzięki. A stymulacja była wtedy wieczorem tak?mi Gretka kazał rano brać
Dzięki. Leczyłas się w ciechocinku?Rsn
raz bralam rano a przy kolejnej stymulacji popoludniu. Wazne zeby o tej samej godzinie podawac