Super dzięki. A stymulacja była wtedy wieczorem tak?
Brała gonapeptyl podczas stymulacji cały czas? Cała ampułke czy pół?
cała ampułka. wieczorem był gonal lub menopur
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super dzięki. A stymulacja była wtedy wieczorem tak?
Brała gonapeptyl podczas stymulacji cały czas? Cała ampułke czy pół?
U nas nikt nie wie o in vitro dlatego wszystko sami. Za to co rusz przytyki, że zarabiamy a wiecznie kasy nie mamyNas gdzies wszystko ok 100 tys kosztowało. Badania, 5 procedur. Do pewnego momentu prowadzilam rozliczenie, potem wolalam juz nie patrzec na kwotycale szczescie mialam pomoc finansową od rodziny-gdzies 1/4 kwoty
. Ciężkie życie polskich invitrowych par.Mam to samo! Ciągle nam dogadywali że kasy brak i pożyczaliśmy na remont auta eh...U nas nikt nie wie o in vitro dlatego wszystko sami. Za to co rusz przytyki, że zarabiamy a wiecznie kasy nie mamy. Ciężkie życie polskich invitrowych par.
Ja leczę się w Szczecinie. Ale otarłam się też o Gametę w Gdyni i Invictę w Gdańsku. Ale te poważniejsze rzeczy- iui i ivf miałam w Szczecinie. Teraz zastanawiam się nad Poznaniem, ale miałabym ogromny problem z dojazdami. Mam tam 170km, a ze względu na charakter pracy /firma jednoosobowa/ nie ratują mnie zwolnienia lekarskie, a w robocie muszę być pon-pt, czasami weekendy. Do trójmiasta mam teraz 300 km. Szczecin jest mi po prostu najbliżej.
Tak w Ciechocinku u dr GDzięki. Leczyłas się w ciechocinku?
A leki na stymulację razem z gonapeptlyem brałas potem? I cala ampułki czy juz pół?
ja mam 3 pod nosemTak dziewczyny narzekam czasem, ze tyle pieniędzy ze tyle zachodu z tym invitro a widzę jak Wy latacie między miastami i szczerze podziwiam. Ja mam kilka klinik pod nosem i po prostu wyrywam się z pracy na badanie czy wizytę i tylko wolne biore na transfery i punkcje. Jestescie mega!!!!!!!!!! I widzę ze większość ma wiecej kłód pod nogami niż ja.
Mam to samo! Ciągle nam dogadywali że kasy brak i pożyczaliśmy na remont auta eh...
ja mam 3 pod nosema jezdzilam 7 godzin od domu
![]()
udaje.. przeciez troche nas tu jest..Jakaś dzisiaj jestem taka nieszczęśliwa!!!! Mam wątpliwości czy crio się w ogóle udaje?