Fajnie, że już masz weekend [emoji16] dobrze Ci [emoji4]Wreszcie mogę trochę się powylegiwać ! Czekam na "Przyjaciółki " [emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Fajnie, że już masz weekend [emoji16] dobrze Ci [emoji4]Wreszcie mogę trochę się powylegiwać ! Czekam na "Przyjaciółki " [emoji12]
Co tam dziewczyny? Jak mija wieczór? [emoji8]
Ja też [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]Oglądamy z mężem milionerów [emoji16]
Wiem , ale od dawna nie miałam takiej dobroci [emoji52]Fajnie, że już masz weekend [emoji16] dobrze Ci [emoji4]
Ja w 12 dniu mialam 106.5 w 12 dniu cyklu
Ja też [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Hehe no i superU nas to taki standard [emoji23] a w przerwie przytulasy co by owulacji nie przegapić [emoji85]
Mi też. Wierzyć się nie chce, że zaraz święta [emoji54]Wiem , ale od dawna nie miałam takiej dobroci [emoji52]
Mi strasznie zleciał ten tydzień, dopiero był weekend i znowu jest weekend [emoji13]
Ja widzę te reklamy świąteczne plus ozdoby w sklepach i wierzyć mi się nie chce jak widzę jaka pogoda za oknem nie pasuje mi tu nic do świąt ;PMi też. Wierzyć się nie chce, że zaraz święta [emoji54]