Blondi1437
Fanka BB :)
Hej ja tez za chwile zaczynam pracę i czekam na ta niespodziewana @ która może mnie zaskoczyć hehe. Miłego dnia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

A to pomaga?Jak kazdy sie melduje z rana to ja ide do pracy,weekend tez zajety ehh czekam na owu i bede robic brzuszki na pekniecie pecherzyka![]()
My dziś robimy objazd po rodzinie a w sobotę i niedzielę planujemy leniuchowac. Może jakiś spacer, dobry film. I pizza za mną chodzi więc zrobięJakie plany na weekend? [emoji5]
Super!!![emoji173][emoji173][emoji173]A u mnie taka niespodzianka z rana, 29 dc, @ miała być dziś po południu... Trochę jestem w szoku, że kreski są tak bardzo wyraźnie [emoji2] [emoji173] Zarażajcie się śmiało, najlepiej wszystkie [emoji173]Zobacz załącznik 916977
Mi nigdy nie wychodzi ciasto do pizzy[emoji19]My dziś robimy objazd po rodzinie a w sobotę i niedzielę planujemy leniuchowac. Może jakiś spacer, dobry film. I pizza za mną chodzi więc zrobię![]()
Piękne kreski!! Moje gratulacje kochana :-*A u mnie taka niespodzianka z rana, 29 dc, @ miała być dziś po południu... Trochę jestem w szoku, że kreski są tak bardzo wyraźnie [emoji2] [emoji173] Zarażajcie się śmiało, najlepiej wszystkie [emoji173]Zobacz załącznik 916977
A u mnie taka niespodzianka z rana, 29 dc, @ miała być dziś po południu... Trochę jestem w szoku, że kreski są tak bardzo wyraźnie [emoji2] [emoji173] Zarażajcie się śmiało, najlepiej wszystkie [emoji173]Zobacz załącznik 916977
Ooo jak się cieszę. Gratulacje. Dołącz do mnie na lipcowkach. Na kiedy termin porodu Ci wypada? Wydaje mi się że podobnie do mnieA u mnie taka niespodzianka z rana, 29 dc, @ miała być dziś po południu... Trochę jestem w szoku, że kreski są tak bardzo wyraźnie [emoji2] [emoji173] Zarażajcie się śmiało, najlepiej wszystkie [emoji173]Zobacz załącznik 916977