W następnym tyg pisałaś że masz wizytę u gina? To wtedy spytaszBeta ok już właśnie sprawdzałam a progesteron niby norma z labo wpisana dla I trymestr 2,8_148,3 więc nie wiem![]()
Gratuluję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W następnym tyg pisałaś że masz wizytę u gina? To wtedy spytaszBeta ok już właśnie sprawdzałam a progesteron niby norma z labo wpisana dla I trymestr 2,8_148,3 więc nie wiem![]()
Czyli swietny przyrostOstatnio 91,83
Beta piękna ale progesteron do szybkiej poprawy niech jutro lekarz daje luteine i duphatsonMam.dziewczyny wyniki
Beta 302,75 pierwsza 91,83
Progesteron 10,7 ng/ml
Mówicie czy dobre czy nie?
Ja bym szukala cos na już. Ale Ty rob jak uwazasz[emoji8]Lekarza mam w pon czekać czy szukać coś jutro?
Musze działac a nie czekać dziękuję za wszystkie dobre radyJa bym szukala cos na już. Ale Ty rob jak uwazasz[emoji8]
Taki wątek byłby super. Ale mysle ze chyba nie ma sensu go tworzyć bo Wy wszystkie zaraz będziecie w ciąży[emoji173] mówię całkiem serio[emoji173]Dziękuję dziewczyny za zrozumienieAzulka wiem doskonale że Ty jesteś w tej sytuacji gdzie luz nie koniecznie jest tym super wybawieniem dlatego mi głupio wobec takich staraczek jak Ty siać panikę moimi marnymi 4 cyklami plus faktem że posiadam już dziecko. Ale pesymizmu życiowego jak już mówiłam pozbyć się nie jest łatwo
może macie ochotę stworzyć jakiś wątek drugi gdzie będzie omijany temat starań a jedynie pogaduszki o czym popadnie ?
Do niczego nie namawiam ale może ktoś by był chętny też w takim wątku uczestniczyć
![]()
Ja dołączę jak cośDziękuję dziewczyny za zrozumienieAzulka wiem doskonale że Ty jesteś w tej sytuacji gdzie luz nie koniecznie jest tym super wybawieniem dlatego mi głupio wobec takich staraczek jak Ty siać panikę moimi marnymi 4 cyklami plus faktem że posiadam już dziecko. Ale pesymizmu życiowego jak już mówiłam pozbyć się nie jest łatwo
może macie ochotę stworzyć jakiś wątek drugi gdzie będzie omijany temat starań a jedynie pogaduszki o czym popadnie ?
Do niczego nie namawiam ale może ktoś by był chętny też w takim wątku uczestniczyć
![]()