reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy się

Watek zamiera wiec ja sie "pochwale" :-D:-D:-D:-D. Czuje ze moje odchudzanie tez zamiera bo ubrania zamiast luzniejsze znow robia sie ciasne:szok::szok:. Cholera jasna!!!!

reklama
mi moj maz powiedział 1.11 na cmatarzu ,ze w spodniach (dzinasach zreszta nowych)wygaldam jak w worku:wściekła/y:
wiec wczoraj weszłam na wage u mamy i:szok:
heh schudłam
jakies 3-4 kg :-D:-D:-D
oby w dół:rofl2:
z przed ciazy mam jeszcze 8 kg i nastepne 25 i bedzie git

Kasiu apetyt to ja tez mam okropny.....ale maz sie smieje ze w ciazy jestem bo mam zachcianki jak ciezarna:-D:laugh2:
Ale na szczescie <albo i nie> nie tyje.....ciagle mniej

Dziewczyny a moze ktoras z was mi powie jak mam przytyc:-( bo ja chudne w oczas nawet znajome mi juz to mowia ,przed zajsciem z Jenni wazylam 48 a teraz 46 kg i wygladam jak poltora nieszczescia:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(.EDodam ze kiedys wazylam 56 kg. i nieumie przytyc

Dziewczyny a moze ktoras z was mi powie jak mam przytyc:-( bo ja chudne w oczas nawet znajome mi juz to mowia ,przed zajsciem z Jenni wazylam 48 a teraz 46 kg i wygladam jak poltora nieszczescia:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(.EDodam ze kiedys wazylam 56 kg. i nieumie przytyc
Ja mam ten sam problem i nie mam pomysłu,jak to zmienić.:tak:;-)

No Irtasiu ja dojechalam do 50 kg. migdy tyle nie mialam i tez waga spada......ciekawe co z nami sie dzieje???? Dzieci nas wykanczaja chyba:-D:laugh2:

Nuska widocznie tak :-D
Tylko mnie to juz z deczka denerwuje jem slodycze na potege (wieczorem najczesciej ) i gotuje normalnie i tlusciutkie sosiki tez a tu waga spada:szok: o co chodzi:szok:

reklama
Do góry