reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
I co wam wyszło??
Jak dobrze rozumuje to sa dobre:)
pokaz nam te wyniki, porownamy z wynikami mojego
1.OCENA MAKROSKOPOWA
BARWA NASIENIA: prawidlowa
LEPKOSC: prawidlowa
CZAS UPLYNNIENIA: 20
pH: 8.7
OBJETOSC: 1.8
2. OCENA MIKROSKOPOWA
KONCENTRACJA PLEMNIKOW: 17.0
ILOSC PLEMNIKOW W EJAKULACIE: 30.6
3.RUCHLOWOSC PLEMNIKOW
RUCH POSTEPOWY: 42
RUCH NIEPOSTEPOWY: 15
OGOLNY % RUCHLIWYCH: 57
BRAK RUCHU: 43
4.MAR TEST IGG(BEZPOSREDNI)
PLEMNIKI RUCHLIWE Z PRZYLACZONA GRANULKA: 2, negatywny
5.POSIEW NASIENIA: Wyizolowane drobnoustroje stanowia flore fizjologiczna cewki moczowej. Grzybow drozdzopodobnych nie wyhodowano. Wskazane badanie kontrolne.

Tylko takie mam. Zaluje ze zrobil maz podstawowe badanie a nie rozszerzone:(

reklama
Kiedy robisz test ? Ja chyba się wstrzymam i dopiero jak @ nie przyjdzie bo człowiek robi z myślą że jeszcze za wcześnie i później nie potrzebnie się nakręca
Właśnie dziś kupiłam test i się zastanawiam czy już jutro sprawdzać na 6 dni przed @ czy trochę zaczekać... oczywiście mnie kusi żeby zrobić już jutro i trochę zminimalizować napięcie ale z drugiej strony może być za wcześnie.

Wracam do was. Już z tą wydzieliną jest lepiej. Praktycznie już nic nie ma. Więc to chyba było takie oczyszczanie do końca. Jestem już 2 tygodnie po wszystkim. Ogólnie fizycznie czuję się coraz lepiej. Psychicznie wiadomo... [emoji17] Staram się nie myśleć o tym wszystkim. Wiadomo, czasami się nie da. Radzę sobie sama bardzo dobrze. Muszę. Bo zostałam całkiem sama. Tak jak wam pisałam, Mój mnie zostawił po poronieniu. Jest mi strasznie przykro [emoji17] I mam straszny żal. Ale nie będę się płaszczyć i prosić kogoś żeby był... Ciężko mi przechodzić przez to wszystko samej. Ale muszę [emoji17] Powoli zacznę stawać na nogi. Na razie daje sobie czas na wszystko. Do końca roku [emoji17] Nie biorę już leków na uspokojenie. Czułam się po nich jakby ktoś mi mózg wyciął... Ciężko było mi się skupić na czymkolwiek nawet na zwykłej rozmowie, pisaniu z kimś. I tak zbytnio nie pomagały. Nawet przy zasypianiu, bo miałam brać na noc też przed snem.

Właśnie dziś kupiłam test i się zastanawiam czy już jutro sprawdzać na 6 dni przed @ czy trochę zaczekać... oczywiście mnie kusi żeby zrobić już jutro i trochę zminimalizować napięcie ale z drugiej strony może być za wcześnie.
Ja robiłam przed @, jakieś cienie się pojawiły i bum. Małpa i tak przyszła, rozczarowanie. Obiecałam sobie, że w tym cyklu czekam do terminu miesiączki i trochę odpuszczam. Kolejna @ ma mi przypaść idealnie w święta. Także moja rada - cierpliwie poczekaj, choć wiem jakie to trudne ...

Dziewczyny wizytę mam jutro na 10:10...
Trzese portkami ze strachu A z drugiej strony ta ciekawość...

Trzymam kciukaski za wszystkie testujace w najbliższym czasie ✊✊✊
A tym, którym zaczął się kolejny cykl ogromnej radochy ze starań :D;)
Życzę powodzenia i duuuuuuzo zdrówka Oby wszystko było ok :-* my zaczynamy kolejny cykl. Święta idą, może uda się nam prezent zmajstrowac :D

Nie ma sensu ;) zostaw na potem :) jeśli będzie miało wyjść to wyjdzie za kilka dni i będziesz się cieszyć kolejne 9 msc, a po co dopatrywać się cieni, a później jeszcze większe rozczarowanie ? ;) Ja odpuszczam co ma być to będzie ;) dostane @ w weekend to chociaż nie będę myślała czy coś się tam przebijało jakaś kreska czy zalany itd ;)

Ja powinnam dostać @ w piątek. I tym razem mam nadzieję że dostanę. W grudniu chrzciny a ja mam być mama chrzesna.z tym, że poproszono mnie już po owulacji a my się jeszcze wtedy staraliśmy... Także wznawiamy starania w styczniu. Bo kolejny cykl powinien rozpocząć się 28 grudnia. I wtedy znów startujemy. A za Was trzymam kciuki.

reklama
Ja powinnam dostać @ w piątek. I tym razem mam nadzieję że dostanę. W grudniu chrzciny a ja mam być mama chrzesna.z tym, że poproszono mnie już po owulacji a my się jeszcze wtedy staraliśmy... Także wznawiamy starania w styczniu. Bo kolejny cykl powinien rozpocząć się 28 grudnia. I wtedy znów startujemy. A za Was trzymam kciuki.

A w czym ci ciąża przeszkadza w byciu chrzestną? Bo nie kumam...

Do góry