reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U mnie tez padał śnieg ale z deszczem , także nie widac efektu...

Zdążyłam, przewinąć Kubusia ale czuje że znowu ma grubszą sprawę w portkach:baffled:...

A ja zapomniałabym zrobić dla siebie obiadu, ale mój żołądek mi o tym w porę przypomniał, jak zaczął głośno burczeć i pomysleć ze to wszytsko przez BB:-D, no i chyba żyje juz jutrzejszym dniem... mąż na kilka dni przyjeżdza po 3 tygodniach...

Iwonka2006 z dzidźka na pewno wszystko dobrze, ale wiadomo jak każda normalna kobieta troche sie niepokoisz

A teraz spadam, czas Kube nakarmić i siebie... Do juterka:-)

reklama
Leika współczuję Ci nieprzespanych nocek. Wiem co przeżywasz. Miałam tak samo. To jest cena długiego karmienia dziecka piersią. Ale zobaczysz przyjdzie taki dzień, a raczej noc, że Natek pójdzie spać i obudzi się dopiero rano. Ja czekałam na taką noc prawie 2 lata. Padałam na twarz, ale warto było. Trzymam kciuki i tulę mocno.

Dziękuję Ci bardzo za myśli i ciepłe słowa!
Ostatnio nocki są dużo lepsze, synek nie budzi się już co godzinę-dwie jak jeszcz niedawno bywało. Zdarzyły się już 3 nocki w ostatnich dwóch tygodniach, w których nie obudził się wcale... Na razie jednak to zmęczenie u mnie jest tak skumulowane, że nawet jak raz na kilka dni się wyśpię, to i tak ciągle czuję się zmęczona... Mam mnóstwo niepokojących objawów somatycznych wskazujących na silne wyczerpanie... Ide jutro z rana na morfologię a z wynikami do lekarza :-(

Fakt, ludzie są okropni ale teście to nie ludzie to osobny gatunek, jak ryby i śledzie, grzyby i pieczarki :-D:tak:
:-D:-D:-D:-D:-D porownanie trafione w dziesiatke
Ja wrocilam teraz do domku bo bylam odebrac wyiki badan,mocz mam ok ale cytologia II grupa:-(Oczywiscie jak wroce od lekarza to dam znac.
......

Na pewno wszystko jest w porzadku:tak: a cytologia II to dobry wynik - przynajmniej tak twierdzi moj gin ze II jest dobra a I to rzadkosc:baffled:

U mnie zaczął padać śnieg :szok::szok::szok::szok: ja nie chcę :no:

U mnie tez tyle ze z deszczem:crazy:

, no i chyba żyje juz jutrzejszym dniem... mąż na kilka dni przyjeżdza po 3 tygodniach...

to owocnego witania zycze:tak::tak: moze pojawi sie nowy suwaczek;-):-)

A ja wysprzatalam obiad zjedzony teraz Kubus spi a ja sie nudze. Lekcje tez juz zrobilysmy i w ogole dzis lepiej sie czuje:tak::tak: czyt. mam lepszy humor:-)

Hehe u mnie też śnieg, ale mokry i nie ma nic na ziemi:baffled: Ale Adrianek jak zobaczył przez okno to woła: "hura śnieg! zima nareszcie zima!" Eh ja się tam nie cieszę bo nie ma nic gorszego jak ciapa i takie niby zimno. Bo znów choroby napadną ze zdwojoną siłą:dry: Idę szorowac drzwi bo przerwe krótką zrobiłam. Eh jak mi się nie chce:zawstydzona/y::huh:

Qrczę. Teraz u mnie też pada śnieg z deszczem i jest wstrętnie.

Ale się zdenerwowałam. Zmieniają mi rynny i przed chwilą patrzę przez okno balkonowe, a tu mi paczka po fajkach leci na balkon :baffled: przypomnę, że mieszkam na ostatnim piętrze. O jak nie wyjdę na ten balkon jak chłopów nie objadę. Brudasy cholerne.

Jędrek nie chciał dziś jeść obiadu :-( zjadł tylko jednego pulpeta. Za to pije jak dzik. Pewnie żołądek pełny od wody i jedzonko już nie chciało wejść :baffled:

SEWA to ile pulpetow normalnie zjada Jedrus, bo dla przykladu moja Natalia zjada tez tylko jednego i do tego troszke ziemniakow a zobacz ile ona ma lat taki mi wyrosl niejadek:no: to Kuba juz potrafi zjesc calego pulpeta:-p

SEWA to ile pulpetow normalnie zjada Jedrus, bo dla przykladu moja Natalia zjada tez tylko jednego i do tego troszke ziemniakow a zobacz ile ona ma lat taki mi wyrosl niejadek:no: to Kuba juz potrafi zjesc calego pulpeta:-p

Jędrek zjada trzy, a nawet cztery, ale nie pulpety tylko pyzy. Pomyliło mi się i napisałam pulpety :zawstydzona/y:

reklama
II grupa cytologii to nie jest zle.Ja miałam III i dodatkowe badania.Ile się stresu najdłam...Okazało się ,że to nadżerka i zapalenie pochwy.Ja też czytałam,ze I to głównie dziewice mają;-)Z własnego doświadczenia, spokojnie na martwienie się będzie czas.
Ja się właśnie wściekłam na rodzinke męża no a niestety nie mam przyjaciół więc skazana na nich jestem....
Chyba wredna małpa ze mnie,że nikt mnie nie lubi...Pije winko i chyba na smutno a mały cycka nie dostanie.Boże jak mi się chce płakać

Do góry