reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam sie z Wami wieczorowo.:-)
Ja wlasnie Grzesia uspilam, bo marudny byl, poczytalam co mialam zalegle... ale pozampominalam.:baffled:
Maciek tez sie nie moze odczekac sniegu i zjezdzania na sankach,bo zeszlej zimy nie po zjezdzal sobie (chyba ze 2 razy :eek:), ale zapamietal, ze bylo fajnie.:-)

Bodzinka nic sie nie martw. Bedzie dobrze (nie wiem co, ale na pewno bedzie ok:tak:) Przytulam cie mocno!

Sikoreczka biedna Madzia. Cos czuje, ze i u mnie takie akcje beda. -To nie uniknione.:dry::tak: Zreszta juz Maciek ma czasem glupie pomysly. Kiedys malo co nie stanal na glowe Grzeskowi. Dobrze, ze moj M w pore zauwazyl.

Co do "wyrzucania" zabawek do smieci, to ja tez tak Macka strasze, albo mowie, ze wyniose do piwnicy. Poki co skutkuje.:tak:

reklama
Dziewczyny! Właśnie przeczytałam, że Buziaczek w sobotę brała ślub. No nawet nam się nie pochwaliła :baffled:

Buziaczek nu, nu, nu ;-):tak::-D
Wklejaj nam tu foteczki szybciutko.
No ja widzialam, na watku 'lipcowe mamusie':-) Skladalam jej zyczenia, ale jeszce sie nie pojawila, a przynajmniej sie nie ujawnila.;-)

Buziaczku wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia:-)I niecierpliwie czekam aż do nas zajrzysz i się pochwalisz:tak:
Sikoreczka takie sytuacje będą na pewno coraz częstsze wiem to po moich:tak:I nie zawsze będzie winne to starsze:-D
Ania138 ale Twój piesek ma zachcianeczki:-D
Klavell nieźle leniu****ecie i mąż ma świetną pracę skoro może sobie tak wolne robić:-)No chyba ze sam jest swoim szefem:-D

Wrocilam:tak:wszystko jest ok:-)Malenstwo ma juz 73mm liczac od glowy do kosci ogonowej:tak:serduszko bije z predkoscia 151na min:-)

Iwonka cieszę się, że wszystko dobrze. Cudne maleństwo.

Ja dziś już zmykam z sieci bo za chwilę zasiadam przed telewizorkiem i oglądam film.
Dobranoc.

Ps. Ten ból w plecach to chyba jednak na tle nerwowym ( tak jak Iwonka pisała) bo przeszedł i już jest mi dobrze.

reklama
Ania138 ale Twój piesek ma zachcianeczki:-D
Może tak wyszło z tego co napisałam a prawda jest taka że ten dureń to zjada wszystko co spadnie ze stołu nawet cebulę :confused:, a jak była szczeniakiem to uciekała i wszystkie śmietniki w okolicy opróżniała :baffled::baffled:.

No nie było tak źle, koleżanka nie miała za dużo czasu bo musiała sie uczyć i posiedziała tylko 2 godzinki z hakiem.

Mężuś się spóźnia :wściekła/y:, a przed koleżanką odwiedziła mnie teściowa musiała się wyżalić że teść narąbany wrócił, nie mój problem całe szczęście.

Spadam bo Dawidek się przebudził, będzie dojadał ;-)

Do góry