reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka cudne maleństwo:tak:Aż się łezka w oku kręci bo się przypomina mi jak ja byłam w ciąży i biegałam na usg i wszystko przeżywałam:-)Dobrze że wszystko ok.
Ania138 2 godzinki z hakiem:szok:Ja bym powiedziała że to jest bardzo dłuuugo:-D

reklama
A ja weszlam tutaj tylko po to, zeby zyczyc Wam spokojnej nocki i przyjemnych snow!:tak::-)
Juz sie "zegnam", bo mezus na komputerze siedzi, i wyprosilam, ze tylko na chwilke.
Takze do jutra!:-D

Iwonka ale ja Ci zazdroszczę, aż mnie na wspominki wzięło :happy:
Ania138 2 godzinki z hakiem:szok:Ja bym powiedziała że to jest bardzo dłuuugo:-D
No wiesz Aniu ona ostatnio jak przyszła to siedziała ponad 4 godziny wiec sama rozumiesz, a rekord to był 8 :szok:

To ja tez już idę lulu bo jutro na 8 na szczepienie, biedny synuś już mi go żal :-(.
Dobranoc.

Ach, dzisiaj wystarczyło że powiedziała Mai "idź posprzątać bo wezmę worek" :tak:

reklama
Do góry