reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka dzięki:-):-) Ja próbuje u siebie wkleic muzyczke i mi nie idzie:no: W ogóle upiększanie bloga idzie mi jak po grudzie.Zawsze coś zepsuje:-p:tak:Więc ostatnio nie robie nic, na wszelki wypadek;-)Za oknem widze słoneczko i bardzo się ciesze bo jade z Lolem do Bytomia do praprababci a ponieważ nie mamy samochodu to cała wyprawa:-):-)Więc papa cioteczki, ubieram Lola i spadamy:tak::-D

reklama
cześć mamusie...
jak minęła nocka... u nas młody budził sie od 3 co h... oj nie dał pospać... teraz sobie wędruje po macie...
na 8 na szczepienie, biedny synuś już mi go żal :-(.
powodzenia na szczepieniu ... oby mało płaczu było:tak:
iwonka - śliczne zdjecia...normalnie aż ciary przechodzą,ze można tok sobie dzidziusia podglądać... potrzeć jak się rozwija... no i widzisz... wszystko jest w porządku:tak:
a co do fotek laski... to rzeczywiści lekko przegięte:baffled:
dobra mykam na śniadanko... bo kiszeczkimarsza grają:-D

Iwonac no ja pamietam ze szkoly ze tez cos takiego bylo,tzn jakies ksiazeczki LOP mielsmy i cos sie robilo ale co to to nie pamietam....
Bodzinka no niestety bloga mozna szytbko popsuc wiem cos o tym....u ciebie nie dziala kilka rzeczy ale to wszystko jest do naprawienia a muzyczke na dole sie wkleja kody....jak cos to pisz na gg

SIKORECZKO:

Każdego roku o tej samej porze, każdy Ci życzy co tylko może, ja korzystając z tej sposobności, życzę Ci szczęścia i wiele radości, to o czym marzysz by się spełniło, a to co kochasz by Twoje było.

Wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin:tak::-)

Witam!

U nas leje. Katastrofa :baffled::baffled::baffled: będziemy w domu siedzieć i chyba niedługo zakwitniemy :baffled:

Ania138 ja już wcześniej widziałam te foty. Moim zdaniem laska za bardzo popuściła wodze fantazji :oo2:

Iwona wcale się nie dziwię, że mała się obraziła. Ja też kiedyś chodziłam na takie zajęcia i było super :-)

Bodzinka miłej wizyty u prababci.

Sikoreczka ! Wszystkiego najlepszego z okazjii urodzinek!

Iwonac no ja pamietam ze szkoly ze tez cos takiego bylo,tzn jakies ksiazeczki LOP mielsmy i cos sie robilo ale co to to nie pamietam....
IWONKA za moich czasow tez byl LOP ale dostawalo sie wlasnie legitymacje i bralo udzial np w sprzataniu ziemi itp. ale nie chodzilismy nigdzie:baffled:, a teraz to wymyslaja:dry:

Matko " za moich czasow".... jak to zabrzmialo:szok: jakbym juz stara d** byla;-):laugh2::rofl2:

Sikoreczka wszystkiego naj naj naj!!!!!!
k163.jpg

Witam po długiej nieobecności i tylko wpadam Was wszystkie serdecznie pozdrowić i uściskać i z powrotem do pracy. Jest mi bardzo przykro że nie mam więcej czasu na BB, co zrobić. Do następnego!

OLA K witaj:-). Napisz nam chociaz jak ty sie czujesz?? Czy masz lepszy humor niz ostatnio?? Zagladaj do nas czesciej.:sorry2: Pozdrawiam :-)

reklama
Ola witaj! Napisz nam co u Was. Jak się czujesz, jak Maksymilianek? No i oczywiście czy coś się zmieniło w kwesti przeprowadzki do teściowej?

Do góry