reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny. Tydzien temu bylam u gin i powiedziała ze moge odstawić duphaston bo ciaza juz nie jest zagrozona. No i wczoraj baraszkowalismy troche mialam orgazm (bez stosunku) i dzis znów delikatne plamienie jasnobrazowe :(
Poprzednie 2 plamienia tez mialam po orgazmie...
Chyba to przez to co? Ma tak któraś z Was?
Nie miałam żadnych plamień w 1 trymestrze, po orgazmie również nie, chociaż częstość tego zjawiska mogę policzyć na palcach jednej, bo moje libido gdzieś zniknęło. Liczę na poprawę w tym trymestrze.

Chyba delikatne plamienie nie jest groźne ale lepiej skonsultuj to ze swoim lekarzem.

reklama
Wszystkiego najlepszego :)

Ja też już na nogach pije herbatę i muszę wyjść na ten mróz, bo jadę na łowy do lumpeksu [emoji14] mam nadzieję że trafię jakieś perełki :D
Pochwal się później co upolowalas :)
Ja juz bym cos zjadla no ale czekam az syn sie obudzi i idziemy na to pobranie krwi :(

Cześć dziewczynki a ja dziś kończę 32 lata
... AAAA stara dupa[emoji39][emoji41] stawiam [emoji512]wirtualnego i [emoji477] buziaki miłego dnia
Wszystkiego najlepszego! [emoji8] A ja położyłam się spać po 21 [emoji3] i wstałam 7.30. I obudziłam się już z bólem głowy, to pewnie przez te długie spanie [emoji58]

U mnie 4kg w dół, ciekawa jestem co na to powie lekarz dzisiaj. Brzuch już mi troszke wystaje.

U mnie dzisiaj synek jak na zlosc zawsze wstaje ok 6 rano a dzisiaj spi w najlepsze a musimy iść do labo zrobic wyniki. Najgorsze przede mna bo pobrać mu probke na badania to graniczy z cudem.
A miałaś trochę wagowego "zapasu"? Zależy w sumie czy nie masz zbyt niskiego BMI obecnie. W 2 trymestrze na pewno lekarz przypilnuje żebyś już tylko tyła [emoji6]

reklama
Witajcie Laseczki, dzisiaj rozpoczynam 2 trymestr [emoji3] czuję ekscytację jakby cokolwiek się zmieniło od wczoraj [emoji23] a tu nic, naqet waga jak zaklęta stoi w miejscu [emoji2955][emoji2955][emoji2955] pewnie za 3 miesiące będę narzekać na jej skok. Ech, życie [emoji6]
Miłego dnia Wam wszystkim [emoji8]

Haha, ja już niezwiększające jak zaczynać to liczenie:))) mi każdy kalkulator w necie pokazuje, ze zaczynam drugi trymestr od 6.12 czyli skończonego 14 tygodnia. Dziewczyny, jak to w końcu się liczy? Mam termin ostatniej om 30.08, tp wg om 6.06, wg usg 2.06. W którym miesiącu w końcu jestem, i trymestrze:). Kalendarze pokazują 3 miesiąc , rozpoczęty 14 tydzien, a początek drugiego trymestru od 6.12. Tutaj dodatkowo zdjęcie:)
IMG_5115.JPG

Załączniki

• IMG_5115.JPG
    IMG_5115.JPG
    130,6 KB · Wyświetleń: 281
Do góry