Grabcia123
Fanka BB :)
Haha dokładnieAż jestem ciekawa co nam wyjdzie z tych totalnych inowacji
Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha dokładnieAż jestem ciekawa co nam wyjdzie z tych totalnych inowacji
Mam to samo..Doskonale cię rozumiem..ja ciągle się boje..a to złych wyników a to że na usg mi powiedzą : maluszek przestał się rozwijać.. Ciągle ciemne scenariusze..
No też źle znoszę to wszystkoNo pewnie ze się cieszę,ale i obawy ciągle są.
Czy beta dobrze przerasta,czy kropka będzie tam gdzie trzeba,czy brak objawów to dobrze czy źle...Ach same frustracje.
Ale to chyba nasza taka mamusiowa dola żeby się martwić o te nasze dzieci od poczęcia już przez całe życie![]()
Teraz mam zamiar jak wszystko będzie dobrze prowadzić prywatnie u mojego gina a przez to że zrezygnował z NFZ w moim mieście i dojeżdżam do niego ponad 30 km. Prowadził pierwszą ciąże, prowadził drugą i zrobił łyżeczkowanie teraz jak będzie dobrze poprowadzi trzecią [emoji846]Dziewczyny prowadzicie ciąże prywatnie czy na NFZ?
Któraś z nas musi mieć Pink [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] najlepiej wszystkie [emoji23] Ale mówię Wam dziewczyny mi obojętne byle by mały miał rodzeństwo i obym donosiła te ciąże [emoji7] zwariuje nim urodzę [emoji23]Aż jestem ciekawa co nam wyjdzie z tych totalnych inowacji
Co to za grupy? Z checia sie zapisze i pogadam z kims kto rozumie moj zal.Kredka- naturalnie nie da sie zrobic takej selekcji na jaka sie liczy, a o dziewczynke niestety trydniej jak o chlopca ... nie myśl kochana w ten sposob, wygral najsilniejszy i najszybszy plemnik a on po prostu okazal sie byc chlopcem, rozumiem twoje rozzalenie, chec corki mnie takze nie opuszcza, ale dzidzius napewno bedzie slodki kochany i nie bedziesz sobie wyobrazac zycia bez niego , tylko te corke trzeba przebolec, ciesz sie ciaza, bo zobaczysz jak szybko minie, podejrzewam ze kazda z nas wie co czujesz :* , przytulam cie mocno, zapisz sie moze do jakiejs grupy GD, troche pogadasz z innymi mamami w tej samej syt.
A chcesz jeszcze probowac czy to twoja ostatnia ciaza?
Biedronka - super ze wszystko dobrze ,
Ciazowki jak bedziecie juz po wizytach to sie pochwalcie :*
Ja prywatnie chociaż mój gin też przyjmuje w przychodni ale szczerze mówiąc widać różnicę w wizytach... Ja tam wolę być spokojniejsza tym bardziej że mam takie przejścia.. Ale spoko on jest ponieważ jak muszę robić jakieś droższe wyniki to mi z przychodni skierowanie wystawiaDziewczyny prowadzicie ciąże prywatnie czy na NFZ?
U mnie też płeć nie ma znacznenia..miałam nadzieję że na święta będę wiedzieć ale jeszcze się nie uda... Chcę żeby synek nie był sam a co będzie to już nie mam wpływu na to każde będę kochać ta sama miłością.. Może kiedyś poczuje żal czy pustkę za córcia.. Ale na pewno nie będę żałować że mam 2Któraś z nas musi mieć Pink [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] najlepiej wszystkie [emoji23] Ale mówię Wam dziewczyny mi obojętne byle by mały miał rodzeństwo i obym donosiła te ciąże [emoji7] zwariuje nim urodzę [emoji23]
Hej. Jak powiedzie nam się z lady compem to z pewnością będziesz jedną z pierwszych osób, która się o tym dowie i być może wykorzystasz tę metodę przy planowaniu 4Co to za grupy? Z checia sie zapisze i pogadam z kims kto rozumie moj zal.
Raczej 4 dziecka nie planuje. A jesli bede tosiepowaznie zastanowie nad invitro albo eggs. No jestem ciekawa jakie efekty tego sa. Niestety kiepsko u mnie z angielskim. Wszystko na tlumaczu jade
Miala byc 3ka i bedzie. Wiecie to tez kwestia warunkow a na ten moment w sumie na ta 3ke srednie![]()
Zdrówka MichaśHej. Jak powiedzie nam się z lady compem to z pewnością będziesz jedną z pierwszych osób, która się o tym dowie i być może wykorzystasz tę metodę przy planowaniu 4
Tak o wszystkim intensywnie myślałem...myślałem...aż się delikatnie pochorowałem i na L4 wylądowałem. Nastał wieczór, piątek już za rogiem czeka, a ja Was serdecznie pozdrawiam - tylko z daleka(apsik)
Dobrej nocy Staraczki, niech te wyśnione Pinki szybko się u Was pojawią