Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuję kochanaSuper świetne wieści. Gratulacje i oby tak dalej do lipca same dobre info było
Medeleine trzymam kciuki i mam nadzieję że jeszcze w grudniu wpadniesz do nas z dobrymi wejściami. Szkoda że musimy tak bardzo czekać, starać się O coś o czym tak bardzo marzymyJeszcze raz powodzenia
Oj ja też się tak czuję także witam w klubieCiekawe jak będziemy się czuły w maju , czerwcu
Netka i dla Ciebie gratulacjesuper wieści ale na lody to mogliście i mnie zabrać bo bardzo bardzo za mną chodzą
Jak ja lubię wieczorki na kanapie pod kocykiem z reklamówka mandarynek i chęcią na śledzie![]()

Trzymam kciuki za pozytywne wieści! [emoji173]️ Musi się udać! :-)
Dziękuję na razie jest ok powiem szczerze jestem bardziej śpiąca i szybciej się męczę A tak to jest ok i nie mogę narzekać.Dziękuję kochanamam taką cicha nadzieję że to będzie Ten miesiąc
A co u Ciebie Kochana jak się czujesz? I kiedy masz kolejna wizyte? Pozdrawiam!![]()
Psychicznie trochę się nakręca za Bardzo, myślę czy wszystko będzie ok czy dzidzia zdrowa itp. Jest to moja trzecia ciąża ale chyba tak naprawdę najbardziej świadoma mimo że poprzednie też były planowane to jakoś nie pamiętam żebym tak się nakręcała jak teraz no ale nic trzeba być dobrej myśli 

Będzie wszystko dobrze trzymam mocno również za Ciebie i Twoje dzieciątko kciukiDziękuję na razie jest ok powiem szczerze jestem bardziej śpiąca i szybciej się męczę A tak to jest ok i nie mogę narzekać.Psychicznie trochę się nakręca za Bardzo, myślę czy wszystko będzie ok czy dzidzia zdrowa itp. Jest to moja trzecia ciąża ale chyba tak naprawdę najbardziej świadoma mimo że poprzednie też były planowane to jakoś nie pamiętam żebym tak się nakręcała jak teraz no ale nic trzeba być dobrej myśli
OnaZmijeczka A co u Ciebie wiesz już coś konkretnego? Myślami jestem z Tobą , trzymaj się cieplutko
Też byłam lipcówką 2011ale ja to nie pamiętam nawet loginu
![]()
Ja w czerwcu dostałam jeansy ciążowe od koleżanki, wtedy nie zdążyłam ich założyć ale mam nadzieję, że teraz będzie inaczej, tym bardziej, że brzuszek robi się coraz większyDziewczyny zaczynacie już myśleć o ubraniach ciążowych typu spodnie? Niby nie przytyłam ale ze względu na mdłości mam wrażenie że spodnie mnie cisnal i jest mi jeszcze bardziej niedobrze
Dzięki czekam do 6 grudnia jak tylko zobaczę serduszko lecę na zakupychociaż mam jakieś dziwne przeczucia że mogę go nie zobaczyć....
Dziś dostaliśmy ‚prezenty’ dla rodziców na mikołajki lub święta oczywiście patrzę i płacze hormony buzują