reklama

Lipcowe mamy 2019

Jest po jednym poronieniu (ciąża biochemiczna) z jednej strony bardzo się cieszę ale z drugiej mam obawy że znowu pójdzie coś nie tak. Byłam u lekarza 5t3d był tylko pęcherzyk 9.5mm niby hcg wysokie bo wynik z wczoraj 64000, ale może być różnie....

reklama
Jest po jednym poronieniu (ciąża biochemiczna) z jednej strony bardzo się cieszę ale z drugiej mam obawy że znowu pójdzie coś nie tak. Byłam u lekarza 5t3d był tylko pęcherzyk 9.5mm niby hcg wysokie bo wynik z wczoraj 64000, ale może być różnie....
Rozumiem cię doskonale też jestem po biochemicznej w październiku na ostatniej wizycie też był tylko pęcherzyk teraz idę w środę zobaczymy ale trzeba wierzyć że będzie dobrze

Dziewczyny ale ciężko Was nadrobić [emoji173] Coraz więcej się tu dzieje, ciekawe ile nas tu łącznie jest, bo w tabelce chyba nie wszystkie jesteśmy wpisane.
U nas radość będzie na pewno wielka ze strony teściowej, to będzie jej pierwszy wnuk i tylko od nas może dostać taki prezent [emoji173] Już sobie wyobrażam jak szuka wózka i jak zakłada jakąś książeczkę lub konto oszczędnościowe [emoji2][emoji1] Moja mama też się ucieszy, ma dwójkę wnuków, ale to już nastolatki [emoji2] Ojciec mój i ojciec mojego m to inna historia... więc pewnie kiedyś przypadkiem się dowiedzą[emoji53]
Co do zamkniętego forum, to też myślę że trzeba jeszcze poczekać.
Gratulacje dla wszystkich po wizytach, rośnijcie zdrowo :-)[emoji173]
U mnie do pierwszej wizyty jeszcze tydzień, chciałabym już być po.

Rozumiem, że jak ktoś już raz przeżył stratę to ciężko myśle optymistycznie, ale staraj się nie zadręczać. Co ma być to będzie i dotyczy to każdej z nas. Mam nadzieje, że limit złych wieści na naszym wątku już się wyczerpał i wszystko będzie dobrze, czego sobie i nam wszystkim zycze[emoji8]

U mnie na pazdzierniku byly 2 mamy co sie znaly z innego watku. Potem juz jak zachodzily kolejne w ciaze to jedna po drugiej miesacami. Jestem jedna z ostatnich co zostaly i do tej pory maja jedno dziecko.

Misty u Ciebie tez Julia jest? [emoji4]
Tak. Mam Julcie :)
O której masz wizytę? To razem się stresujemy ale musimy wrócić z dobrymi wieściami [emoji3590]

W temacie nagietka to broszura informacyjna z Luxmedu poleca stosowanie do połowy ciąży :)
IMG_20181130_180619_HDR.jpeg

Załączniki

• IMG_20181130_180619_HDR.jpeg
    IMG_20181130_180619_HDR.jpeg
    101,7 KB · Wyświetleń: 516
reklama
Ja mam tradycyjne z takim pasem materiału na brzuch. Były bardzo wygodne i wystarczyły na cała ciąże. Jedyny minus to w lecie przebijały spod jasnych bluzek czy koszulek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry