Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Rozumiem cię doskonale też jestem po biochemicznej w październiku na ostatniej wizycie też był tylko pęcherzyk teraz idę w środę zobaczymy ale trzeba wierzyć że będzie dobrzeJest po jednym poronieniu (ciąża biochemiczna) z jednej strony bardzo się cieszę ale z drugiej mam obawy że znowu pójdzie coś nie tak. Byłam u lekarza 5t3d był tylko pęcherzyk 9.5mm niby hcg wysokie bo wynik z wczoraj 64000, ale może być różnie....
Jest po jednym poronieniu (ciąża biochemiczna) z jednej strony bardzo się cieszę ale z drugiej mam obawy że znowu pójdzie coś nie tak. Byłam u lekarza 5t3d był tylko pęcherzyk 9.5mm niby hcg wysokie bo wynik z wczoraj 64000, ale może być różnie....
Tak. Mam JulcieU mnie na pazdzierniku byly 2 mamy co sie znaly z innego watku. Potem juz jak zachodzily kolejne w ciaze to jedna po drugiej miesacami. Jestem jedna z ostatnich co zostaly i do tej pory maja jedno dziecko.
Misty u Ciebie tez Julia jest? [emoji4]
O której masz wizytę? To razem się stresujemy ale musimy wrócić z dobrymi wieściami [emoji3590]
Ja też właśnie na zalando ostatnio znalazłam fajneDo pracy noszę materiałowe spodnie, typu cygaretki, więc wygodne dżinsy czy dresy odpadają. Na szczęście na Zalando jest spory wybór.