No my podstawoweNo to nas trochę więcej, bo mąż dokupuje assistance na Europę i wychodzi 1540 [emoji1422]
reklama
MasterKa
Fanka BB :)
A4 B6 1.8 turbro z napędem na cztery koła [emoji1]A3 1.8 Turboa Wy ?
![]()
Dżasta :)
No to tak jak u nas, szaleje z paliwem [emoji23][emoji23] ale i tak nie zamienilibyśmy jej [emoji1787] potem ja dostanę w spadku w przyszłym roku, a mąż sobie kupi nowe. W sensie używane [emoji1][emoji1]
Hehe u nas to będzie ewentualnie wymianka na coś innego, młodszego - raczej byśmy nie pociągnęli z dwoma autami

MasterKa
No niestety...to paliwo to maskara jest.No my podstawowei mimo ze mamy na gaz to zżera ogrom pokarmu bo głównie.jeździmy po miescie
Nooo. Ale.cholera nie mam wplywu.na.męża w sprawie wymiany auta na tanszeNo niestety...to paliwo to maskara jest.
Dżasta :)
A4 B6 1.8 turbro z napędem na cztery koła [emoji1]
Uuu faaajneee
No my chcemy coś innego, bo to małe , a jak się zafasolkujemy to nam wózek nie wejdzie do bagażnika bo obowiązkowo mamy w nim tube , której ciężko będzie się pozbyć
Kaamilaaa
Ale super [emoji7] gdzie tyle sniegu ? [emoji7][emoji7]Tak Zimowo w górachchoinkę ubieram też na Mikołaja
nawet zamówiłam na allegro świecidełka na ogród
Zobacz załącznik 921279
Kaamilaaa
Ja tez mialam zly dzień dopóki nie zrobilam zakupow [emoji85] udalo mi się dorwać ubranka dla dzidzi, takze z tym co juz mam to nic nie musze kupować [emoji85]Widzę że nasi panowie są fanami Audimoj też jeździ Audi a6 c5 kombi żeby wędki się zmieściły
ale będzie dobry na wózek
mimo że duży to lubię nim jeździć bo automat
Jak ja nie lubię takiej pory rokujakiś mam zły dzień dzisiaj
Licze ze szybko uda sie potwierdzić płeć bo to co nam nie bedzie chce oddac do domu samotnej matki[emoji6]
reklama
Martkaaa5
Super że Ty juz na tym etapie zbierania ubranekJa tez mialam zly dzień dopóki nie zrobilam zakupow [emoji85] udalo mi się dorwać ubranka dla dzidzi, takze z tym co juz mam to nic nie musze kupować [emoji85]
Licze ze szybko uda sie potwierdzić płeć bo to co nam nie bedzie chce oddac do domu samotnej matki[emoji6]