Artemida90
Fanka BB :)
Tego wlasnie sie obawiam bo byloby za pieknie![]()
Sprawdź czy test ciemnieje. Jeśli tak to ciaza [emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego wlasnie sie obawiam bo byloby za pieknie![]()
Czekamy na wieści [emoji3590]Tego wlasnie sie obawiam bo byloby za pieknie![]()
Czekamy na wieści [emoji3590]
Miałam podobna kreskę przy becie 129 [emoji7] w każdym razie trzymam kciuki ! Ale po cichutku gratuluję [emoji8]Na zywo jest bardziej widoczna przynajmniej moj M tak mowi a nie moge zrobic juz lepszego zdjecia... nie wiem co myslec jutro beta i sie okaże![]()
Miałam podobna kreskę przy becie 129w każdym razie trzymam kciuki ! Ale po cichutku gratuluję![]()
![]()
Na zywo jest bardziej widoczna przynajmniej moj M tak mowi a nie moge zrobic juz lepszego zdjecia... nie wiem co myslec jutro beta i sie okaże![]()
Spokojnie nie denerwuj kropkaDenerwuje sie czy to nie pomylkajutro bedzie wszystko jasne...
Ja to lubię drewniane zabawki, nawet było ostatnio w biedrze domek drewniany nie za fortunę, ale małej nie znam a to jej nie mi się ma podobaćWitajcie Dziewczyny :-) miłego i spokojnego dnia :-) dziś u mnie dzień lenia, pisze do Was z łóżka ;-) a co !
Powoli rozglądam się za prezentami na Święta. Chce kupić chrzesnicy domek dla lalek. Czy może ktoś coś poleci ? Nie wiem gdzie szukać. Buziaki dla Was.
P.s trzymam kciuki za wszystkie bety i iui jeśli ktoś oczekuje.