reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
IMG_6174.JPG

U mnie te temp to wgl jakieś dziwne także się nimi nie sugeruje po tak silnym bólu jak teraz @ powinna przyjść jeszcze dziś

Załączniki

• IMG_6174.JPG
    IMG_6174.JPG
    150,3 KB · Wyświetleń: 378
Hehe a ja se zrobilam testa nie wiem po co bo i tak wiedzialam jaki wynik i mowilam ze do @ dam rade ale dawno nie robilam moze temu :p:p

Ból jajnika to chyba raczej dobra oznaka może coś się tam dzieje :p

To jest tak identyczny ból miesiączkowy, ze sobie przypomniałam jak to jest nie brać antykoncepcji [emoji23] przez ostatnie lata tego nie czułam.
Myśle, ze w ciąży ten ból nie byłby tak silny. Przeszedł teraz do całego podbrzusza. W pierwszej ciąży po prostu czułam pobolewanie a teraz jest to silny ból

reklama
Do góry