flor87
Fanka BB :)
U mnie tez minimalnie w dol, ale jeszcze nie drastycznie.Witam się i chyba @ za rogiem bo potem spadła na 37 z 37,2 wiec dupa![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tez minimalnie w dol, ale jeszcze nie drastycznie.Witam się i chyba @ za rogiem bo potem spadła na 37 z 37,2 wiec dupa![]()
No ja sie witam w 1dc,okres w nocy sie rozkrecil,przyszedl 4 dni szybciej,szkoda bo mialam ladne pecherzyki po clo.mysle nad tym zelem convince plus na ten cykl,i moze jeszcze jedno podejscie z clo.
Jeszcze nic pewnego![]()
Ja za to obudziłam się z tak silnym bólem jajnika, ze aż cała prawa noga mi drętwieje. Czekam aż siostra mi przywiezie nospe, bo nic nie mam w domu![]()
No ja sie witam w 1dc,okres w nocy sie rozkrecil,przyszedl 4 dni szybciej,szkoda bo mialam ladne pecherzyki po clo.mysle nad tym zelem convince plus na ten cykl,i moze jeszcze jedno podejscie z clo.
U mnie tez minimalnie w dol, ale jeszcze nie drastycznie.
Zobacz załącznik 921393
U mnie te temp to wgl jakieś dziwne także się nimi nie sugeruje po tak silnym bólu jak teraz @ powinna przyjść jeszcze dziś
Ból jajnika to chyba raczej dobra oznaka może coś się tam dzieje![]()
Hehe a ja se zrobilam testa nie wiem po co bo i tak wiedzialam jaki wynik i mowilam ze do @ dam rade ale dawno nie robilam moze temu![]()