reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

U mnie praktycznie bez zmian, dzis jak narazie jeden raz mialam bliskie spotkanie z wc...glowa boli dalej no i jakas taka slaba jestem...
Do tego dalej boli mnie plecy-posladek-noga, tylko z prawej strony [emoji58]
Też mnie tak boli po prawej stronie pośladek, nie promieniuje jeszcze do nogi ale to pewnie kwestia czasu... mam tak od kilku tygodni już. :( ewidentnie czuję ucisk.

reklama
U nas też trwa debata. Aktualnie stanęło pomiędzy Jan, Leon I Oiwier. I doszliśmy do wniosku że ostateczna decyzje chyba podejmiemy jak się urodzi I zobaczymy co pasuje [emoji14]
Ja w tej ciąży stwierdzialam, że też tak zrobię :)
Wcześniej mialam dla synka wybrane imie a teraz podejme decyzje w szpitalu.
Najbardziej chyba dlatego, ze kestem przekonana do Tymka i mezowi jak sie urodzi to chyba powiem, ze wyglada mi na Tymka :)

A ja jeszcze nie mam wyników papa, właśnie sobie przypomniałam, że jeszcze to:( i teraz mam stres. Może do końca tygodnia będę miała wynik. W ogóle jutro mam wizytę u gina mojego, ale bez USG., powiedziała mi że tak często się nie zagląda do dziecka. Będę konsultowac infekcje bo chyba ciągle mam i mam nadzieję dostanę skierowanie do kardiologia.

Meldujemy się po wizycie ciąża starsza o tydzień niz z terminu om. Termin na 6.06 wszystko ok, przeziernosc karku 1.7. Narządy, kończyny, serduszko itp wszystko w porządku. Jeszcze dzidziuś się nie chciał ujawnić z płcią ale lekarz bardziej skłania się ku chłopakowi. Zobaczymy następnym razem Zobacz załącznik 921624
Super, że wszystko ok! Ja widze piękny dziewczęcy wyrostek płciowy, ale nie jestem lekarzem [emoji39]

Laseczki ja w sobotę byłam robic badania mam nadzieje ze wyjdą dobre. A za tydzień wizyta . Niech leci ten czas szybko bo się doczekać nie mogę ..... coś mnie piersi przestały boleć i już zaczynam panikowac.... też tak macie może? Zanik niektórych objawów? Ja dziś mam 11+2
Mysle, że to sprawa indywidualna.. mnie ciągle piersi bolą, ale też ciągle rosną, co akurat mnie cieszy przy moim skromnym biuście ;)

Mikołaj to piękne imię, bardzo mi się podoba.
U nas będzie Jakub, mój mąż miał być Jakubem, ale przed jego narodzeniem zmarł dziadek i dostał imię po dziadku, a Jakub na drugie.
Dziewczynka Aleksandra albo Kaja :)
Aleksandra piękne imię, hihi [emoji39] lubię swoje imię i jest bardzo uniwersalne :) choć Kaja też super.

Ja w tej ciąży stwierdzialam, że też tak zrobię :)
Wcześniej mialam dla synka wybrane imie a teraz podejme decyzje w szpitalu.
Najbardziej chyba dlatego, ze kestem przekonana do Tymka i mezowi jak sie urodzi to chyba powiem, ze wyglada mi na Tymka :)
I to jest bardzo dobry plan :) Tymek też mi się podoba ale maz marudził więc drogą eliminacji pozostały te 3...

reklama
My co do dziewczynki to jestesmy zgodni - Arianna ;) a do chłopaka hmmm...mnie się bardzo podoba imie Aleks , ale maz kreci nosem , ale bd starala sie dopiac swego :rolleyes:

Do góry