N
Natuś_ka
Gość
Ja ide w przyszły czwartek i będzie wtedy 24+2
ale u mnie ta glukoza nawet dobra wiec sie nie stresuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam zrobić przed wizyta, którą mam zaraz po świętach. muszę doczytać czy sposób odżywiania ma wpływ na wynik. a może wy wiecie? w święta jest tyle dobrych rzeczy. a co do badania: grunt to nastawienie. pójdę, wypiję, odsiedzę.Ja planuje zrobić w poniedziałek. Będę wtedy 24+1. Już mnie trzęsie na sama myśl...... [emoji52]
Chyba nie ma to wpływu, jeśli wszystko dobrze pracuje to można jeść cukier w kostkachja mam zrobić przed wizyta, którą mam zaraz po świętach. muszę doczytać czy sposób odżywiania ma wpływ na wynik. a może wy wiecie? w święta jest tyle dobrych rzeczy. a co do badania: grunt to nastawienie. pójdę, wypiję, odsiedzę.
Ja bym zrobiła przed świętami. Jak sobie pofolgujesz w święta może wyjść ponad normę.ja mam zrobić przed wizyta, którą mam zaraz po świętach. muszę doczytać czy sposób odżywiania ma wpływ na wynik. a może wy wiecie? w święta jest tyle dobrych rzeczy. a co do badania: grunt to nastawienie. pójdę, wypiję, odsiedzę.
chyba tak zrobię i morfo również. dobrze, że cholesterolu i trójglicerydów nie trzebaJa bym zrobiła przed świętami. Jak sobie pofolgujesz w święta może wyjść ponad normę.
ja mam zrobić przed wizyta, którą mam zaraz po świętach. muszę doczytać czy sposób odżywiania ma wpływ na wynik. a może wy wiecie? w święta jest tyle dobrych rzeczy. a co do badania: grunt to nastawienie. pójdę, wypiję, odsiedzę.
wiesz, w święta to nie będzie normalnieJa myśle ze trzeba zrobić „normalnie” ;-) lepiej niech wyjdzie co ma wyjść. Osobiście nie planuję jakoś szczególnie zmieniać diety przed badaniem. Wiem tylko ze trzeba na czczo być no i potem swoje odsiedzieć w poczekalni i nawet ruszać sie nie za bardzo wolno [emoji52]
wiesz, w święta to nie będzie normalnie![]()