sunrisea
Fanka BB :)
Lab dało dupy i Asia nie dostała dziś wyników ..No właśnie weszłam I szukam i szukam i nic nie widzę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lab dało dupy i Asia nie dostała dziś wyników ..No właśnie weszłam I szukam i szukam i nic nie widzę...
Łoooo matko... Dzięki za infoLab dało dupy i Asia nie dostała dziś wyników ..
To podobnie jak u nas! Lekarz też był w szoku i powiedział że to cud!Masakra to aż szok że może aż taka różnica wyjść. Ja też się zastanawiam czy gdzieś jeszcze nie zrobić. Jak mi wychodowalo 10 komórek z czego zaplodnilo się 6 to byłam w szoku ze Az tak dobry wynik. Lekarka też w szoku. Ciągle nam gadała że jak będą 2 to będzie dobrze
Przykro miPozbieralam się z podłogi. Nie udało się beta 1.2 taka mi zawsze wychodzi jednostka liczyłam ze nastąpi cud ale cudów nie ma....
Lab dało dupy i Asia nie dostała dziś wyników ..
@martuska09 a gdzie się leczysz i u kogo??Cześć dziewczynki, nie jestem w temacie melduję tylko że stymulacja już zaczeta, lecimy z tym koksemkiry robiłam w międzyczasie i wujek Jarek stwierdził że acoffil nie potrzebny a ostatnio przy transferze go miałam zobaczymy co na to mój doktorek gin który robi specjalizację z immunologii ale od transferu to jescze trochę czasu bo po nowym roku
![]()
@Olk@24 czy masz jeszcze ten Gonal do sprzedania? Proszę o info na privDziewczynki mam do odsprzedania d
Gonal f 900 jednostek po cenie refundowanejjak coś to zapraszam na priv
@Kurcia a na co miałaś konkretnie zabieg histeroskopii? Nie wiedziałam, że w Ciechocinku robią te zabiegiJa za czwartym razem tez tak mialam. Juz mi byl caly proces wlacznie ze stymulacja obojetny.
@Vorreiavereunbimbo ale 25% tej chromatyny to chyba jeszcze nie jakis totalny dramat? Moj ma chyba 20%...
@tamiza ale cudowny!!!!! Moje gratulacje!!!
Ktoras pytala o histeroskopie w Ciechocinku - ja miałam.
Zabieg w pełnej narkozie, po jakiejs godzince czy dwoch puszczaja do domu. Jak po punkcji.
@Dgd zdradzisz kochana co to za magik ten diabetolog i co takiego Ci doradził?Jutro sądny dzień - powtórka betyDzięki Joasiu za podpowiedź z lekami. Od metforminy to nikt mnie teraz nie odciągnie
Właśnie jadę do diabetologa, który okazał się tym cudotwórcą. Zobaczymy co powie. Podobno ma jakiś plan.
Witamy i kciuki trzymamy. Ilu dniowy zarodek? Jaki
Witamy i kciuki trzymamy. Ilu dniowy zarodek? Jaki u was problem?