reklama

Kto po in vitro?

reklama
Masakra to aż szok że może aż taka różnica wyjść. Ja też się zastanawiam czy gdzieś jeszcze nie zrobić. Jak mi wychodowalo 10 komórek z czego zaplodnilo się 6 to byłam w szoku ze Az tak dobry wynik. Lekarka też w szoku. Ciągle nam gadała że jak będą 2 to będzie dobrze
To podobnie jak u nas! Lekarz też był w szoku i powiedział że to cud! :) No i chyba trochę jest bo z pierwszej stymulacji jeden był, ale nie wytrwale do piątego dnia:(

Lab dało dupy i Asia nie dostała dziś wyników ..

No wlasnie, mialam tu napisac ale bylam w podrozy prawie 5 godzin i kurde jak wariatka sprawdzalam email co chwila a tu dupa :(
Zla jestem bo mielismy umowione ze nawet bedzie drozej kosztowac a ze mieli przyslac wyniki, jutro oficjalnie nie pracuja ale jak oddawal krew to pielegniarka cos mowila ze jutro rano pracuje, i tu moja nadzieja. Nawet do mnie nie napisali, oni wala ze dla nas to takie wazne ... Najbardziej sie martwie ta morfologia bo obiecalam Pasnikowi wyslac po podaniu zastrzyku i mial mi mowilc czy dalej podawac. A w niedziele mam zrobic kolejna dawke, a jak mi nie wysla to nie ma szansy aby skonsultowac z Pasnikiem bo wyniki beda dopiero w poniedzialek.

A w ogole pytanie jakiego dnia test moze cos pokazac, jutro (a w sumie dzis) juz jest 7dpt, testow nie mam to musimy do apteki jechac. Ale czy z nie porannego moczu moze w ogole cos wyjsc? Czy musze do niedzieli czekac na poranny mocz? Ogolnie to nic nie czuje, troche watpie czy sie udalo, ale chce juz wiedziec aby sie juz oswoic z ta mysla i ze smutku grzanca na rynku swiatecznym sie napic, choc mam nadzieje ze nie bedzie potrzeby opijac smutkow

Cześć dziewczynki, nie jestem w temacie melduję tylko że stymulacja już zaczeta, lecimy z tym koksem :D kiry robiłam w międzyczasie i wujek Jarek stwierdził że acoffil nie potrzebny a ostatnio przy transferze go miałam zobaczymy co na to mój doktorek gin który robi specjalizację z immunologii ale od transferu to jescze trochę czasu bo po nowym roku :)
@martuska09 a gdzie się leczysz i u kogo??

Ja za czwartym razem tez tak mialam. Juz mi byl caly proces wlacznie ze stymulacja obojetny.

@Vorreiavereunbimbo ale 25% tej chromatyny to chyba jeszcze nie jakis totalny dramat? Moj ma chyba 20%...

@tamiza ale cudowny!!!!! Moje gratulacje!!!

Ktoras pytala o histeroskopie w Ciechocinku - ja miałam.
Zabieg w pełnej narkozie, po jakiejs godzince czy dwoch puszczaja do domu. Jak po punkcji.
@Kurcia a na co miałaś konkretnie zabieg histeroskopii? Nie wiedziałam, że w Ciechocinku robią te zabiegi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry