reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Reniferku musisz być silna. Większość z nas przechodziła z dziećmi wiele problemów i poprostu musisz się przyzwyczaić bo czeka cie jeszcze wiele sytuacji kiedy będzie ci zal maluszka bo cierpi , płacze a ty nie jestes w stanie mu pomóc jednakże dzięki twojemu spokojowi i cierpliwości maleństwu też będzie łatwiej:tak::-)
Ja siedzę z siostrą która aktualnie zajęła się dziećmi a ja na BB:-)Ale gościnna jestem nie;-)Robimy sobie kolacyjkę- ryż z jabłuszkami:-pWogóle mam jakis ryżowy dzień dzisiaj bo na obiad był kurczak na ryżu:-DObysmy skośnych oczu nie dostali:-D
Ania biedny Dawidek:-(Oby spokojnie przeszedł ten czas po szczepieniu:tak:

reklama
No jezdem..ale na chwilkee
Reniferku głowa do góry,bądx silna,powodzonka,ja tez ci nei pomoge,bo moje nie miało kolki...
A ja zabralam sie za sprawdzanie prac klasowych,jednej klasie juz sprawdziłam,teraz druga została do sprawdzenia,a na jutro jzu nowa przyszykowałam,,kurcze akurat teraz w każdej kalsie skończyły mi sie działy,,,ach te klasóweckzi....

Ewcia Ty to teraz dopiero jesteś kobieta pracująca. Pochwal się, gdzie w końcu nocleg znalazłaś na wyjazd feriowy.
no wiesz,kurcze mam te dwie i nie wiem w sumie,która lepsza....
Willa "KOISOWKA" - Cyrhla Zakopane to jedna,a drug anie ma strony i w ciemno to ja nie lubie jechac...

Dzień dobry! Bardzo dziękuję za życzenia :-) Serdecznie zapraszam na torcika
z2094249A.jpg
i kawusię
phpThumb.php

UPogoda dobijająca i mnie bierze jakaś sennośc i wogóle smutno tak jakoś:hmm:
ja skorzystam,,uwielbiam ciasta,torty,,hehee z kawusią...

Ewcia miejscówka fajna.Podoba mi się bardzo. Ale Cyrhla to jest spory kawał od centrum Zakopanego.

Ale ja jestem zakręcona :zawstydzona/y:, oczywiście Vici życzenia aktualne ale to miały być dla Sikoreczki :zawstydzona/y::sorry2::cool2:
No to jeszcze raz:

SIKORECZKA
ŻYCZĘ CI
WSZYSTKIEGO CO TYLKO SOBIE ZAPRAGNIESZ!!!
Ja siedzę z siostrą która aktualnie zajęła się dziećmi a ja na BB:-)Ale gościnna jestem nie;-)
Ania biedny Dawidek:-(Oby spokojnie przeszedł ten czas po szczepieniu:tak:
:-DJa też tak zawsze robię.
No oby, teraz zjadł, trochę go ponosiłam, teraz leży w leżaczku bujam go nogą a on rąbie w pieluchę :tak::-D.

Wymieniłam nareszcie rybki Majce, dostała 2 moje skalary a ja wezmę jej Gupiki bo u niej nie miały już miejsca tyle się ich namnożyło z jednej samiczki i 3 samczyków :tak:

Witam popoludniowo. Mialam juz nie wlaczac netu tylko zajac sie dziecmi ( szczegolnie Kuba ktory chce chodzic) , ale musze sie wam pochwalic:sorry2:. Bylam na wywiadowce i moja Natalka zostala wyrozniona na forum rodzicow jako jedna z najgrzeczniejszych dzieci i jak narazie zajmuje I miejsce w punktacji z testow:tak::-):-):-):-). Wszystkie te testy co pani im robi ( tzn te nie zwiazane z programem) sa robione po to zeby wiedziala ktorych uczniow zglosic do konkursu " Omnibus 2007" i dlatego jest ich tak duzo i wlasnie tu Natalka jest na czele:-). Alez mnie duma rozpiera:tak::tak::tak:.

RENIFERKU trzymaj sie i rob tak jak ci serduszko podpowiada:tak:. Wiem ze teraz jest ci ciezko, ale pociesz sie tym ze wkrotce to minie i ze nie jestes sama. Masz przeciez nas:tak: zawsze mozesz sie nam wyzalic i wykrzyczec;-)

IWONKA a ty nie przesadzasz!!:szok::szok: W twoim stanie taka ciezka praca?? To teraz prosze natychmiast do lozeczka cieple kakao i odpoczywac;-):tak:

A mi w sumie to nie przeszkadza ze w sklepach zaczynaja sie swiateczne klimaty.Najpozniej wedlug mnie na 6 grudnia wystawy powinny byc zrobione swatecznie.Swiata,swieta i po swietach....szybko nam umykaja a tak to te przygotowania i widok choinek i ozdobek mnie pozytywnie nastawia i juz mi w glowie swieta siedza:tak::-)
Ewcia no fajne te miejsce.W sumie to wy i tak samochodem pojedziecie tam to wszedzie sobie dojedziecie i do centrum o ile jakies sniezyce was nie zlapia;-):-)
Ania138 Aniab ja tez czesto tak robie ze siedze na kompie przy bb gdy mam gosci:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Reniferku no rozumiem cie,nikt nigdy nie mowil ze bedzie tak pieknie i wogooe jak przyjdzie na swiat dziecko.W nocy pobudki karmienie i przewijanie to jeszcze cie niestety czeka no i mnie juz nie dlugo.Ale dasz rade jestesmy kobietami silnymi i do tego stworzonymi aby wszystko przetrwac:tak::-):-):-):-):-)

reklama

A jednak bylysmy na spacerku w centrum, pojechalysmy autobuskiem w czasie gdy niepadalo, bo przeciez w centrum handlowym jest cieplutko, nie pada, wiec moglysmy sobie pospacerowac i przy okazji zrobilam zakupki bo w lodowce tylko swiatlo mialam...a teraz siedze i czekam na mezusia...kurczaczek dochodzi w piekarniku frytki tez juz sie robia, teraz zmykam salatke zrobic...moze potem jeszcze wpadne...

Do góry