reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka moj Matek na 3 miesiące też miał ponad 7000g:tak::-)
Aniu Dawidek jest ślicznusi:tak:
Asiulinka jesteś cudowną mama a dzieci to tylko dzieci i niestety nie zawsze wszystko da nam się tak idealnie ułożyć. Maluszki tak mają że marudzą jak im się zmieni coś w ich rytmie ale Maciuś na pewno tego celowo nie zrobił. Daj upust emocjom ale nie gniewaj się na synka . On ciebie też bardzo potrzebuje:-)Wszysto się unormuje a Macius też dopiero się uczy nowej sytuacji:tak:
Ewcia wybieraj pierwszą lepszą kwaterę bo jak będziesz przebierać to pewnie nie będziesz zadowolona;-):-DNajczęściej najlepsze jest to o którym na samym początku myślimy:tak::-)
A ja mam znów jakiś problem z BB bo nie mogę na inne wątki wchodzić:confused:Dobrze żechociaż do was mnie jeszcze wpuszczają;-):-D

reklama
Ewcia wybieraj pierwszą lepszą kwaterę bo jak będziesz przebierać to pewnie nie będziesz zadowolona;-):-DNajczęściej najlepsze jest to o którym na samym początku myślimy:tak::-)
;-):-D
no kurcze wiem,ja mam dwa zarezerwowane,tzn jeden na 100%,a drugi czekam na odpowiedź-bo maja spr i odpisac albo zadzwonic...

ASIULINKO jesteś dobrą matką!!! ja mam podobne myśli ale nikt inny niż my nie zajmie sie lepiej naszymi dziecmi!!!
dkładnie,,prawda:tak::tak:

a ja weszłam,aby powiedizec narazie,do juterka
ja jzu kompika wylaczam i zmykam sobie,,bo mus spr prace,,,i poelze w wyrkuz synkiem,,

dobranoc juz mowie wam,paa

Weszłam życzyć Wszystkim wspaniałym mamusiom (innej opcji nie biorę pod uwagę, wszystkie wspaniałe bez wyjątku) spokojnej nocki.

Reniferku Tobie chyba najbardziej :tak:

Dobranoc.

Moj kochany mezus niespodzianke mi sprawil...kupil nowy czajnik TEFEL z funkcja podgrzewania, bym nie musiala non stop gotowac wody Hanifce by byla ciepla...teraz ugotuje raz i gdy tylko bede potrzebowala to zawsze moge ja podgrzac...kupil rowniez mikser blender, do rozdrabniania jedzonka Malej, no i termos na wode, bym zawsze przy sobie miala ciepla wode na mleczko dla Hanife, bo ja kupilam owszem, ale moja oszczednosc nie pozwolila mi na kupno drogiego, no i sie sparzylam, bo woda w nim byla ciepla gora 2 godzinki...takze maz zrobil mi prezent, ale kupil wszystko z mysla o Hanifce, no i by mi troszke zycie ulatwic...No narazie zmykam zaraz "You can dance" leci...moze jeszcze sie odezwe
f2_1_51312.jpg
SM2923.jpg

A co z Leika chyba dzis sie nie odzywala:confused:
Klavell to maz sie spisal:-) ja i tak podgrzewam zawsze wode w czajniku i bez funkcji mam;-)a rozdrabniazc swietna rzecz napewno ci sie przyda do sporzadzania papu dla coreczki i nie tylko:tak::tak:

hej a co wszyscy juz uciekaja spac?????
Slodkich snow :-):-):-):-):-):-)

Dawidek boski:yes:
Asiulinka super mama i juz
Klavell obiadek mniamusny a i prezencik mezusia super
Reniferek bidulko nie wiem co przezywasz bo moj kolek nie mial a i z kupkami no problem a i plantex polecam.
Ania dziekuje za zyczonka
I juz nie wiem co komu pisac hmmmmmmmmmmmmm

reklama
Do góry