reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Może jakiś Apap przeciwbólowy ?
Da się wytrzymać :-) najgorzej jak stoję dłużej....
Ja na ogół nie biorę leków, pół apapu biorę przy @ jak już mam naprawdę silne bóle brzucha że aż robi mi się słabo i po pół godzinie jest już lepiej, nawet podczas przeziębienia nic nie biorę i prawie wogole nie choruje ;-)

reklama
Da się wytrzymać :-) najgorzej jak stoję dłużej....
Ja na ogół nie biorę leków, pół apapu biorę przy @ jak już mam naprawdę silne bóle brzucha że aż robi mi się słabo i po pół godzinie jest już lepiej, nawet podczas przeziębienia nic nie biorę i prawie wogole nie choruje ;-)
Zazdro [emoji54] ja po porodzie zaczelam miec tak okropne bóle przy @ ze mi często i 2 tabletki ketonalu dziennie nie pomagaly [emoji849]

Ja tak samo myslalam! Wedlug moich rozmyslen majac te 18-20 lat ja juz w moim wieku powinnam miec conajmniej dwojke dzieciaków![emoji13] a tu nawet z jednym nie wychodzi
Ja dlatego czasem myślę, że to forum to dla mnie zbyt lekki kaliber. Tu dziewczyny przychodzą, zaciążają i odchodzą, a nawet jak dłużej się starają to mają już dziecko, a to jednak inna sytuacja. Z drugiej strony jest tu tak fajna atmosfera, że nie chce się przenosić na inne. :sad:

Ja przy @ zawsze biorę 1 dnia i to te mocne bo nie mogę wytrzymać z bólu
Ja przed urodzeniem synka,to potrafilam isc do lazienki w pracy i polozyc sie na podlodze i tak lezec w bolu 10 minut.a po porodzie naturalnym nic mnie juz nie boli,jakis plus:)tak jakby wszystkie bole okresowe sie skumulowaly podczas porodu i cialko stwierdzilo-no dobra juz cie nie bedziemy wiecej meczyc;)

Ja dlatego czasem myślę, że to forum to dla mnie zbyt lekki kaliber. Tu dziewczyny przychodzą, zaciążają i odchodzą, a nawet jak dłużej się starają to mają już dziecko, a to jednak inna sytuacja. Z drugiej strony jest tu tak fajna atmosfera, że nie chce się przenosić na inne. :sad:
No i dobrze,zostan z Nami:)

reklama
U mnie okres to 3 dni na przeciwbólowych, 1 dzień na pyralginie. Wcześniej zawsze ketonal. U mnie to rodzinne, po 1 ciąży przechodzi. Zdarzało mi się wymiotować i mdleć z bólu, jak wzięłam za późno tabletki.

Do góry