AjahiS
Fanka BB :)
Witaj :-)Witam dziewczęta, mam na imię Renata, dziś jest u mnie równo 8 tyg. To moja druga ciąża, ale poprzednia była książkowa a teraz mam krwiaka podkosmówkowego, czy któraś z Was się z tym zmaga lub zmagała? Strasznie się boję![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witaj :-)Witam dziewczęta, mam na imię Renata, dziś jest u mnie równo 8 tyg. To moja druga ciąża, ale poprzednia była książkowa a teraz mam krwiaka podkosmówkowego, czy któraś z Was się z tym zmaga lub zmagała? Strasznie się boję![]()
Ja mam mdłości niezależnie od tego, kiedy wezmę. Probowalam roznych opcji łącznie z pominięciem jednej tabletki i dupa.Ennis tak sie zastanawialam gdzie znowu ucieklas. Zdrowka! Mam nadzieje ze okres swiateczny masz wolny w pubie?
MamaUK powodzenia na wizycie i daj znac po[emoji4]
Wzielam wit wczoraj przed snem, problem w tym ze nie wielam pod uwage ze spie tylko 4godziny. No i obudzialam sie z mdlosciami. Juz sama nie wiem jak to przeskoczyc [emoji2955]
Jasne, to za duzo 7 dni. Napewno dacie rade [emoji4]Weekend musiałam wziąść wolny żeby jechać do rodziców a po nowym roku się zwalniam razem z partnerem. Nie daje rady 5 dni na uczelni i 2 w pubie.
On tak samo. Trudno. Bez dodatkowej kasy przeżyjemy a wolny czas też się przyda
Hej imienniczko [emoji4] ktos tu mial krwiaka i z tego co pamietam to kilka dziewczyn pisalo ze mialy lezec a kilka ze mialy sie ruszac normalnie aby zszedl stopniowo. Wiec to zalezy od decyzji Twojego ginekologa. Uszka do gory, napewno wszystko bedzie dobrze.Witam dziewczęta, mam na imię Renata, dziś jest u mnie równo 8 tyg. To moja druga ciąża, ale poprzednia była książkowa a teraz mam krwiaka podkosmówkowego, czy któraś z Was się z tym zmaga lub zmagała? Strasznie się boję![]()
Pewnie jeszcze mnie pamietacie
Nie nadaze nie nadrobię poczytuje tylko ostatnio niestety ale jak nie szpital domowy to obowiązków multum i lekarze i wogole...
Oto i dzisiejszy test!!
Ja mogę ogarnąć po 16 jak się nie znajdzie nikt chętnyJasne, to za duzo 7 dni. Napewno dacie rade [emoji4] Hej imienniczko [emoji4] ktos tu mial krwiaka i z tego co pamietam to kilka dziewczyn pisalo ze mialy lezec a kilka ze mialy sie ruszac normalnie aby zszedl stopniowo. Wiec to zalezy od decyzji Twojego ginekologa. Uszka do gory, napewno wszystko bedzie dobrze.
Laski,.ktora ma ochote ogarniac tabelke? Nie ma Zmijeczki i ktos musi przejac paleczke.
Ja jak pomine to jest ok, ale niechce pominac. Narazie odstawilam wit c bo az mnie skrecalo po niej, a mialam 1000 dawke [emoji1785] no i magnez tez. Mam w zestawi witamin jeszcze magnez wiec uznalam ze moze juz wystraczy dodtakowej pomocy.Ja mam mdłości niezależnie od tego, kiedy wezmę. Probowalam roznych opcji łącznie z pominięciem jednej tabletki i dupa.
CzaaaadJa jak pomine to jest ok, ale niechce pominac. Narazie odstawilam wit c bo az mnie skrecalo po niej, a mialam 1000 dawke [emoji1785] no i magnez tez. Mam w zestawi witamin jeszcze magnez wiec uznalam ze moze juz wystraczy dodtakowej pomocy.
Ps. Oficjalnie zaczelam 4 miesiac ciazy [emoji4]
To juz powinnas sie zaczac czuc lepiej za chwilke [emoji4]Czaaaadzazdroszczę
u mnie 11+3 dzisiaj
![]()
Gratulacje. Jak Ty daleko już jesteś SzczęściaroJa jak pomine to jest ok, ale niechce pominac. Narazie odstawilam wit c bo az mnie skrecalo po niej, a mialam 1000 dawke [emoji1785] no i magnez tez. Mam w zestawi witamin jeszcze magnez wiec uznalam ze moze juz wystraczy dodtakowej pomocy.
Ps. Oficjalnie zaczelam 4 miesiac ciazy [emoji4]
Śliczny brzuszekTo juz powinnas sie zaczac czuc lepiej za chwilke [emoji4]
A na chwile obecna wygladam tak
Selfi z kibla firmowego [emoji16]Zobacz załącznik 926505