reklama
madigirl
Zadomowiona(y)
Hej Dziewczynki!!!! Buuuuuuuuuuu.... Ja tez sie na Wasza imprezke niezalapie
Eh, niestety do pracy trzeba isc wieczorkiem. Ciesze sie ogromnie ze bedziemy mialy watek zamkniety... Czlowiek czasem potrzebuje sie wygadac...
Zrobilam sobie tescik i wydaje mi sie ze sa 2 kreski ale ta jedna jest tak bladziudka ze prawie wogole jej nie widac. Chociaz moj W stwierdzil ze nic nie widac.
Moze tylko ja tak bardzo chce zobaczyc druga kreske ze mam juz halucynacje?? Eh...
Sliczne imionka macie wybrane dla swoich przyszlych maluszkow...

Sliczne imionka macie wybrane dla swoich przyszlych maluszkow...
madigirl
Zadomowiona(y)
Mamusiasynusia:-) i jak tam samopoczucie z fasolka pod serduszkiem??
Aga 1108:-)
Dorota 27:-)
Beata 2710:-)
Eliczek 24:-)
Sylcia 31:-)
Fifi Trixibell:-)
Elza Ab:-) ........................Witam Was wszystkie dziewczynki...............
Ataata:-) .....................bardzo serdecznie i slonecznie w ten pochmurny........
Iwonka 2006:-) ...................................dzionek;-)..................................
Kiniusia:-)
Mufka:-)
Ewcia 81:-)
Antiope:-)
Aga 1108:-)
Dorota 27:-)
Beata 2710:-)
Eliczek 24:-)
Sylcia 31:-)
Fifi Trixibell:-)
Elza Ab:-) ........................Witam Was wszystkie dziewczynki...............
Ataata:-) .....................bardzo serdecznie i slonecznie w ten pochmurny........
Iwonka 2006:-) ...................................dzionek;-)..................................
Kiniusia:-)
Mufka:-)
Ewcia 81:-)
Antiope:-)
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Madigirl ,może to fas.... (ciii-żeby nie zapeszyć).Powtórz test za 2,3 dni,to może ta druga krecha będzie mocniejsza?Trzymam kciuki!!!:-) Dziendobry wszystkim dziewczynkom!!!! Troche mialam do nadrobienia w czytaniu ale juz nadrobilam zaleglosci i postaram byc z Wami na biezaco:-)
Mamusiasynusia:-) gratuluje fasoleczki!!!! Ale Ci zazdroszcze.... Chociaz w sumie zazdrosc to zle uczucie wiec ujme to troche inaczej -ciesze sie ogromnie Twoim szczesciem!!!!!! Mam nadzieje ze u mnie tez niedlugo ktos zagosci. Moja @ ma juz 10 dni spoznienia i zamierzam zrobic tescik w sobote wiec moze juz ma goscia??...

Czesc Kiniusia. Biedactwo. Ty zawsze w nocy pracujesz?? A czym sie zajmujesz jesli moge spytac??![]()
Fifi ,w tym tygodniu pracuję na noc,bo tak mi zmiana wypadła...

Oczywiście,że możesz spytać,pracuję na produkcji detali dla firmy Lg i jestem lakiernikiem.

Inne laski są bardziej kumate widać Fifi ,ale nie ma się co dziwić jak wcześniej miały styk z bb....Ja taka bystra na poczatku nie bylam, nakombinowalam sie z z suwaczkami co nie miara. Wsciekalam sie, bo ciagle cos nie tak bylo. Ale widze, ze inne laski sa bardziej niz ja kumate

Ja także pozdrawiam Sylcia i powiem Ci,że ja także się gubię,ale tak to jest jak się na chwilę dziewczyny zostawi,a widać są bardzo płodne...Dzień Dobry Laseczki, wszystkie imiona są ładne...
Napisałyście wieczorem tak dużo, że po przeczytaniu wszystkiego człowiek gubi się tyle wątków. Dlatego pozdrawiam wszystkie razem i każdą z osobna

Witam się i ja ;-)
Wstałam, pije kawke, potem trzea łeba umyć i wogóle pod prysznicem sie troche pogimnastykować bo mam dziś wizyte u ginki
fifi, lenna, Beatko, Iwonko, gosiu, mufko, kiniusiu i pozostałe wtajemnieczone);-)Dziewczyny Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........cho
Bo zadużo klepiemy o tym i nic z tego nie bedzie
Wiecie przecierz że lisy są bardzo, ale to bardzo przebiegłe;-)
Miłego dzionka
;-);-)Trzeba to i owo przystrzyc!
Ale ten lis jest blondynem:-):-):-):-)
Oj lisy są bardzo przebiegłe...i trza to i owo przystrzyc-zgadzam się w 1000....%

Sylcia ,tulam Cię.:-( Trzymam kciuki,żeby wszystko było oki.No u mnie niezbyt ciekawie, właśnie mojego teścia pogotowie zabrało:--
-(
A poza tym leje, i nic się nie chce![]()

Oj będzie impreska,będzie,tylko ja o 21 wychodzę...:-(Beatka!!! Nareszcie nie mogę się doczekać!!!!
Ale będzie impreza, jak reszta dziewczyn już sie dowie.
Ciebie też ściskam mocno i buziaki dla synka.
Rany ,dziewczyny ,litości....z tymi postami....żartuję,dobrze,że tyle piszecie,a co dopiero będzie na zamkniętym...

madigirl
Zadomowiona(y)
Kniusia hehe fajnie bybylo jakby to byla fa...:-) Mam nadzieje ze to juz...
madigirl- pierwszy tescik robiłam na teście sprzed 2 lat. hihi tyle czekał. druga kreseczka pojawiła sie po 10 minutach więc uznalam, ze test jest ujemny ale dla pewnosci powtorzyłam kilka dni później NO i w tym nowym, krechy nie dało sie nie zauważyć, i wyszły obie na raz
Powtórz teścik za kilka dni i.... :> czekamy na wieści
może trafiłaś w pierwszy tydzień
i poziom B-hCG jes jeszcze niziutki :> trzymam kciuki:-)
Aga z majówek'07

Aga z majówek'07
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Mamusiasynusia ,:-):-):-)Jak samopoczucie?
Aga ,:-):-):-)
Dorota ,:-):-):-)
Beatko ,:-):-):-)
Elza ,:-):-):-)
Ataata ,buziaki dla Ciebie i księżniczki:-).
Iwonka ,pogłaskaj brzusio od ciotki;-):-).
Mufka ,:-):-):-)
Ewcia ,:-):-):-)
Antiope ,:-):-):-)
No,to teraz chyba nikogo nie pominęłam...a jeżeli jednak to proszę na mnie nakrzyczeć;-):-).
Ja dopiero nie dawno wstałam i za obiad się wzięłam.

A ta pogoda mnie dobija...
I jeszcze do pracy...
Bleee...
Laski ,w sobotę testuję,a to już za 2 dni.
Ale mam stracha na kolejne rozczarowanie...:-
no:
Aga ,:-):-):-)
Dorota ,:-):-):-)
Beatko ,:-):-):-)
Elza ,:-):-):-)
Ataata ,buziaki dla Ciebie i księżniczki:-).
Iwonka ,pogłaskaj brzusio od ciotki;-):-).
Mufka ,:-):-):-)
Ewcia ,:-):-):-)
Antiope ,:-):-):-)
No,to teraz chyba nikogo nie pominęłam...a jeżeli jednak to proszę na mnie nakrzyczeć;-):-).
Ja dopiero nie dawno wstałam i za obiad się wzięłam.

A ta pogoda mnie dobija...

I jeszcze do pracy...

Bleee...

Laski ,w sobotę testuję,a to już za 2 dni.
Ale mam stracha na kolejne rozczarowanie...:-
madigirl
Zadomowiona(y)
Kiniusia ale ja swinia jestem... Nawet nie podziekowalam za trzymane kcukaski
Niedobra ja!!! Poprawiam sie: Dziekuje serdecznie za kciuki!!! Napewno sie przydadza!!!! Buziaczki:*

Ataata
Grudniowa Mama '07
madigirl a może zrób fotke teścikowi i nam tu wklej, to ocenimy ile tam kresek widzimy;-)
kiniusia dzięki.I trzymam kciuki za 2 dni;-)
Wiesz co.......bo ten tego....... ale.........Dziś już czwartek......powiesz....???
kiniusia dzięki.I trzymam kciuki za 2 dni;-)
Wiesz co.......bo ten tego....... ale.........Dziś już czwartek......powiesz....???

reklama
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Madigirl, Kiniusia pozdrawiam i trzymam kciuki za malutkie fasolinki:-)