reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Hej Dziewczynki!!!! Buuuuuuuuuuu.... Ja tez sie na Wasza imprezke niezalapie:dry: Eh, niestety do pracy trzeba isc wieczorkiem. Ciesze sie ogromnie ze bedziemy mialy watek zamkniety... Czlowiek czasem potrzebuje sie wygadac...
:confused: Zrobilam sobie tescik i wydaje mi sie ze sa 2 kreski ale ta jedna jest tak bladziudka ze prawie wogole jej nie widac. Chociaz moj W stwierdzil ze nic nie widac. :baffled: Moze tylko ja tak bardzo chce zobaczyc druga kreske ze mam juz halucynacje?? Eh...
Sliczne imionka macie wybrane dla swoich przyszlych maluszkow...

Mamusiasynusia:-) i jak tam samopoczucie z fasolka pod serduszkiem??
Aga 1108:-)
Dorota 27:-)
Beata 2710:-)
Eliczek 24:-)
Sylcia 31:-)
Fifi Trixibell:-)
Elza Ab:-) ........................Witam Was wszystkie dziewczynki...............
Ataata:-) .....................bardzo serdecznie i slonecznie w ten pochmurny........
Iwonka 2006:-) ...................................dzionek;-)..................................
Kiniusia:-)
Mufka:-)
Ewcia 81:-)
Antiope:-)

:-) Dziendobry wszystkim dziewczynkom!!!! Troche mialam do nadrobienia w czytaniu ale juz nadrobilam zaleglosci i postaram byc z Wami na biezaco:-)
Mamusiasynusia:-) gratuluje fasoleczki!!!! Ale Ci zazdroszcze.... Chociaz w sumie zazdrosc to zle uczucie wiec ujme to troche inaczej -ciesze sie ogromnie Twoim szczesciem!!!!!! Mam nadzieje ze u mnie tez niedlugo ktos zagosci. Moja @ ma juz 10 dni spoznienia i zamierzam zrobic tescik w sobote wiec moze juz ma goscia??...
Madigirl ,może to fas.... (ciii-żeby nie zapeszyć).Powtórz test za 2,3 dni,to może ta druga krecha będzie mocniejsza?Trzymam kciuki!!!:tak::tak::tak:

Czesc Kiniusia. Biedactwo. Ty zawsze w nocy pracujesz?? A czym sie zajmujesz jesli moge spytac??:confused::confused::confused:

Fifi ,w tym tygodniu pracuję na noc,bo tak mi zmiana wypadła...:wściekła/y:
Oczywiście,że możesz spytać,pracuję na produkcji detali dla firmy Lg i jestem lakiernikiem.:cool2:

Ja taka bystra na poczatku nie bylam, nakombinowalam sie z z suwaczkami co nie miara. Wsciekalam sie, bo ciagle cos nie tak bylo. Ale widze, ze inne laski sa bardziej niz ja kumate
Inne laski są bardziej kumate widać Fifi ,ale nie ma się co dziwić jak wcześniej miały styk z bb....:evil:;-)

Dzień Dobry Laseczki, wszystkie imiona są ładne:-D:-D:-D...
Napisałyście wieczorem tak dużo, że po przeczytaniu wszystkiego człowiek gubi się tyle wątków:-D:-D:-D. Dlatego pozdrawiam wszystkie razem i każdą z osobna
Ja także pozdrawiam Sylcia i powiem Ci,że ja także się gubię,ale tak to jest jak się na chwilę dziewczyny zostawi,a widać są bardzo płodne...:-D

Witam się i ja ;-)
Wstałam, pije kawke, potem trzea łeba umyć i wogóle pod prysznicem sie troche pogimnastykować bo mam dziś wizyte u ginki:-D

fifi, lenna, Beatko, Iwonko, gosiu, mufko, kiniusiu i pozostałe wtajemnieczone);-)Dziewczyny Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........cho
Bo zadużo klepiemy o tym i nic z tego nie bedzie:no:
Wiecie przecierz że lisy są bardzo, ale to bardzo przebiegłe:tak:;-):-D

Miłego dzionka

;-);-)Trzeba to i owo przystrzyc!

Ale ten lis jest blondynem:-):-):-):-)

Oj lisy są bardzo przebiegłe...i trza to i owo przystrzyc-zgadzam się w 1000....%:tak:;-).

No u mnie niezbyt ciekawie, właśnie mojego teścia pogotowie zabrało:-:)-:)-(

A poza tym leje, i nic się nie chce :no::no:
Sylcia ,tulam Cię.:-( Trzymam kciuki,żeby wszystko było oki.:tak:

Beatka!!! Nareszcie nie mogę się doczekać!!!!
Ale będzie impreza, jak reszta dziewczyn już sie dowie.
Ciebie też ściskam mocno i buziaki dla synka.
Oj będzie impreska,będzie,tylko ja o 21 wychodzę...:-(

Rany ,dziewczyny ,litości....z tymi postami....żartuję,dobrze,że tyle piszecie,a co dopiero będzie na zamkniętym...:cool2::cool2::cool2:

madigirl- pierwszy tescik robiłam na teście sprzed 2 lat. hihi tyle czekał. druga kreseczka pojawiła sie po 10 minutach więc uznalam, ze test jest ujemny ale dla pewnosci powtorzyłam kilka dni później NO i w tym nowym, krechy nie dało sie nie zauważyć, i wyszły obie na raz :-D Powtórz teścik za kilka dni i.... :> czekamy na wieści :D może trafiłaś w pierwszy tydzień :-D i poziom B-hCG jes jeszcze niziutki :> trzymam kciuki:-)
Aga z majówek'07

Mamusiasynusia ,:-):-):-)Jak samopoczucie?
Aga ,:-):-):-)
Dorota ,:-):-):-)
Beatko ,:-):-):-)
Elza ,:-):-):-)
Ataata ,buziaki dla Ciebie i księżniczki:-).
Iwonka ,pogłaskaj brzusio od ciotki;-):-).
Mufka ,:-):-):-)
Ewcia ,:-):-):-)
Antiope ,:-):-):-)

No,to teraz chyba nikogo nie pominęłam...a jeżeli jednak to proszę na mnie nakrzyczeć;-):-).
Ja dopiero nie dawno wstałam i za obiad się wzięłam.:-p:cool2:
A ta pogoda mnie dobija...:wściekła/y:
I jeszcze do pracy...:wściekła/y:
Bleee...:wściekła/y:
Laski ,w sobotę testuję,a to już za 2 dni.
Ale mam stracha na kolejne rozczarowanie...:-:)no:

reklama
Do góry