reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Będzie już dwa lata... Tylko właśnie muszę sobie odpowiedzieć czy jestem w stanie funkcjonować z nim w jednym domu po czymś takim

Będzie już dwa lata... Tylko właśnie muszę sobie odpowiedzieć czy jestem w stanie funkcjonować z nim w jednym domu po czymś takim
Niektórzy są w stanie wybaczyć, inni nie... Tyle, że on sobie nic nie robi i dalej pisze mimo, że po przyłapaniu powinien przestać. A może dla niego zdrada to tylko seks...

Dokladnie ...
Kazdy definiuje zdrade na swoj sposob. Dla mnie samo konto na badoo to juz zdrada.
Dziewczyny nie myslcie o mnie, ze jestem tska "toleracyjna". Napisalam o tej kasie, bo sama znam niestety kilka takich przypadkow i stad taka luzna rozmowa z mezem. Wiem tez, ze te malzenstwa nie sa szczesliwe teraz. Kazdy sobie... Razem a jednak osobno, zostali ze slba bo dzieci, bo dom, bo pieniądze :/

Nie wiem co już o tym myśleć... Sory dziewczyny ze tak przed świętami zatruwam spokój i nastrój psuje... Ale nie mam komu się wygadać... Co prawda mam przyjaciela ale jemu to tak głupio o facecie mówić tym bardziej że wybrałam tz a nie jego...

reklama
Do góry