Judyta26
Fanka BB :)
Hmm jednak troche to za slodkieJuz tak dawno nie pilam nic z babelkami![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm jednak troche to za slodkieJuz tak dawno nie pilam nic z babelkami![]()
Ja już w Wigilię piłam [emoji85] Wiśniowe piccolo najlepsze [emoji16]Nie dotrwalam z moin piccolo do sylwestra! Wlasnie wyslalam męża zeby mi otworzył![]()
Moj tz ma mi jutro kupic [emoji106][emoji14]Nie dotrwalam z moin piccolo do sylwestra! Wlasnie wyslalam męża zeby mi otworzył![]()
Ja też, ale na jutro czeka na mnie takie cudo i nie mogę się doczekać. [emoji39]Juz tak dawno nie pilam nic z babelkami![]()
Ooo a gdzie kupiłaś?Ja też, ale na jutro czeka na mnie takie cudo i nie mogę się doczekać. [emoji39]Zobacz załącznik 929182
Kurcze u mnie bylo tylko brzoskwiniowe i truskawkowe. Jutro lece poszukiwac wiśniowego bede pić z siostrzenica i mężem (do rodzicow jedziemy autem a maz kierowca)Ja już w Wigilię piłam [emoji85] Wiśniowe piccolo najlepsze [emoji16]
Tu większość mówi o uzywanyxh wózkachja to bede chciala kupic wozek za mniej niz tysiąc zl. z checia bym kupila używamy nie widze w tym problemu. 2 tysiecy za wozek nie dam [emoji6] wole te pieniazki przeznaczyc na cos innego. tymbardziej ze i tak nie bedzie dlugo użytkowany. to tylko moje zdanie nie linczujcie mnie [emoji6]
My jesteśmy u siostry i już tam zostajemy na noc [emoji16] nie opłaca nam się do domu wracać [emoji4]Kurcze u mnie bylo tylko brzoskwiniowe i truskawkowe. Jutro lece poszukiwac wiśniowego bede pić z siostrzenica i mężem (do rodzicow jedziemy autem a maz kierowca)![]()
Ja mysle dokładnie tak samo [emoji14]ja to bede chciala kupic wozek za mniej niz tysiąc zl. z checia bym kupila używamy nie widze w tym problemu. 2 tysiecy za wozek nie dam [emoji6] wole te pieniazki przeznaczyc na cos innego. tymbardziej ze i tak nie bedzie dlugo użytkowany. to tylko moje zdanie nie linczujcie mnie [emoji6]