Loli05
Fanka BB :)
Ja mam jednegi picolo tutifruti chybaDwa Picolo kupiłam, będzie gruba impreza[emoji23][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam jednegi picolo tutifruti chybaDwa Picolo kupiłam, będzie gruba impreza[emoji23][emoji16]
Tylko w Polsce takie cudaCo!? Boże co za pomysł.....
Racja, skąds to znam.W lipcu byłam w szpitalu, nie chcieli narzeczonego wpuścić na oddział... Musiałam wyjść i potwierdzić, że to jest on...
TakTo byl cykl z monitoringiem?
Racja, skąds to znam.![]()
Ja gdy trafiłam do szpitala w pierwszej ciąży, też nikt nie chciał wpuścić mojego Tz do mnie, mało tego nikt nie chciał mu udzielić informacji o stanie zdrowia moim i dziecka. [emoji849] No miał jedno prawo, siedzieć cicho i milczeć.
Dziękuję [emoji8]Nawzajem kochana!!!!!!
To co dziewczyny za chwilę kończymy ten Rok dla jednych szczesliwych dla innych troszkę mniej ale zaczynamy Nowy i wierzę w to że dla każdej z nas będzie to TEN roknie ma co się poddawać w drodze do celu
![]()
Moje postanowienie noworoczne - zgubić 10kg ;P dlatego jeszcze dzisiaj nakupilam żarcia żeby od jutra się odchudzać ;P