reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziewczynki [emoji176] Chciałabym Wam życzyć, aby ten nadchodzący rok był dla Was jeszcze lepszy niż ten który dziś kończymy [emoji176][emoji176] tym, które się starają o maleństwo życzę z całego serca, abyście ujrzały w końcu upragnione dwie kreseczki[emoji176][emoji176][emoji176][emoji176] a tym, które są już w ciąży życzę, aby to był spokojny stan dla Was i aby nasze maleństwa były zdrowe [emoji176][emoji176][emoji176][emoji176]
Dziękuję Mamuśka [emoji813] dla Ciebie i dziecinki zdrówka!

reklama
A ja Wam i sobie życzę, żeby w tym nadchodzącym roku, w biegu po upragniona fasolkę nie zatracić samych siebie. Żeby pamiętać, że jesteśmy też partnerkami/żonami, córkami, przyjaciółkami. Żeby nie żyć tylko od okresu do okresu. Bo życie jest zbyt krótkie. A fasolki do nas przyjdą. Naprawdę jestem przekonana, że wszystkie znajdziemy swoją drogę do zostania mamami. Szczęśliwego Nowego Roku moje wirtualne przyjaciółki :* :* :*

Ze jak ? [emoji849] oby to nie weszlo [emoji849]

My tez slubu nie mamy, raczej bysmy nie brali wcale ale kiedyś w przyszłości zwyczajnie trzeba bedzie zeby dzieki temu moj tz mógł sie stac prawnym opiekunem mlodego. Ale to odlegla bardzo odlegla przyszlosc no i na pewno u nas zadnego wesela nie bedzie. Ja to najchętniej tylko świadków, rodzicow tz bym zaprosila do urzedu a potem do domu, zadnej imprezy, obiadu.

No ja też jeśli już to cywilny , obiad i starczy :D

A ja Wam i sobie życzę, żeby w tym nadchodzącym roku, w biegu po upragniona fasolkę nie zatracić samych siebie. Żeby pamiętać, że jesteśmy też partnerkami/żonami, córkami, przyjaciółkami. Żeby nie żyć tylko od okresu do okresu. Bo życie jest zbyt krótkie. A fasolki do nas przyjdą. Naprawdę jestem przekonana, że wszystkie znajdziemy swoją drogę do zostania mamami. Szczęśliwego Nowego Roku moje wirtualne przyjaciółki :* :* :*

Tobie życzę tego samego :) Abyś doczekała swojej ukochanej fasolki :D Szczęśliwego , Nowego Roku ;**

Kochane! Życzę Wam wszystkim aby w nowym roku dopisywało zdrowie, aby każdy dzień był szczęśliwy, żebyście miały jak najmniej trosk. Dziewczynom w ciąży spokojnego czasu do porodu, porodu znośnego i zdrowych dzieciaczków, niech ciążowe dolegliwości jak najmniej doskwierały! A staraczkom życzę aby 2019 przywitał was dwoma kreseczkami. :)

Dziękuję i oczywiście z wzajemnością , abyś zobaczyła II kreseczki , doczekała 9 miesiąca, porodu i przytuliła swojego maluszka :):yes:

reklama
Dziewczyny, wam wszystkim i kazdej z osobna chce życzyć udanej zabawy sylwestrowej, Szczesliwego Nowwgo Roku !!
Wszystkim ciezarowkom spokojnego czasu ciąży i lagodnego porodu[emoji6]a tym nadal czekajacym na dwie kreski oby ten rok 2019 w koncu je wam przyniósł [emoji4]
Wszystkiego dobrego dziewczynki [emoji8][emoji8][emoji8]

Do góry