Magdalenams
Fanka BB :)
Ja bylam dzisiaj na wizycie i szyjka sie nie skraca, nadal ma 3 cm także już się nie stresuje tak bardzo 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co to za historia?? Z tym lekarzem. Pisałaś gdzieś na forum o tym?Jeju caly czas mam w uszach opinie Magnuckiego ,,Bedzie Pani ronic za każdym razem jak się pani nie bedzie szczepic." Co za lekarz z tego czlowieka. Zalamal mnie na calego. Czekam na moment kiedy urodze, to mu wystawie opinie na jego nienaruszonym profilu na znanym lekarzu.
Gdybym sie go posłuchała to byłabym teraz kaleka :O
Daj trochę! Ja przed też 53, a teraz 52 i nie wiem, co robić, już nawet jem 2 batoniki dziennie, zeby coś dodatkowo było. A przed ciążą w ogóle nie jadłam cukru. Zdrowe to nie jest, ale tyle kalorii do brzucha mi się nie zmieści za jednym zamachem, jakbym chciała jeść coś zdrowego@Oczekujaca123 dobre wiadomościKorzystaj z zaleceń na spacery jak najwięcej
Dziewczyny odnośnie odchudzania - ja chyba pobiję rekord przytycia w ciąży. Przed 53 a teraz 67! Ciągle chce mi się jeść buuuuuu...Oj będę miała co zrzucić
@BaskaW od dawna tak Cię ciągnie, jak próbujesz rozprostować nogi? Ja tez tak mam od paru tygodni już. W dodatku lekarz jak patrzy ma mój brzuch, to mówi, że widać, że pęcherz wypełniony - nawet jak jest pusty. Jakby coś nie tak z tym brzuchem było