reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Reniferku Wszystkiego naj naj żeby Mikuś zdrowo rósł a Ty wysypiała się co noc:-)
Leika ciuchotko powodzenia na dziewczynke Gumki precz;-)
Asiulinka Grzesiu ślicznie wyglądał a torcik mniam ale bym zjadła;-)
Iwonka Vanesska śliczności:-)Niejeden chłopak będzie przez nią płakał;-)
Z innej paki,jeśli lubicie czytać polecam książke "Niania potrzebna od zaraz".Mówie wam kapitalna:-)Właśnie skończyłam i uśmiałm się jak rzadko:-)

reklama
Ale tu sie pięknie kolorowo zrobiło :tak:, jak w rodzinnym albumie :tak::-D. PIĘKNIE.
U lekarza byliśmy, po drodze strasznie zmarzliśmy i teraz się grzejemy i kawkę pijemy :-D:-D.
A tak poważnie to oba przeziębione ( narazie leczenie bez antybiotyku ), ale jak małemu do środy nie przejdzie albo się nasili to do kontroli i wtedy już antybiotyk zapisze :-(.
A ludzie to chamy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, na przystanku stałam 25 minut bo do jednego autobusu się nie zmieściłam z wózkiem, pewnie jak by się trochę ścisnęli to bym weszła :wściekła/y::wściekła/y: ale szkoda gadać.

ANIA fajne foteczki a torcik krowka mniam mniam:tak:

IWONKA zgadzam sie - Mini mini to super kanal dla dzieciaczkow:tak:

Wszystkim chorowitkom duzo zdrowka zyczymy:tak:
No rewelacyjny, to z Sowy o smaku Nutelli :-p

Ja też się zgadzam, jak jesteśmy w Toruniu to Majka ogląda wszystko co loeci, pewnie na zapas :-D.

Oj przyda się i to bardzo :-D

U nas też nie ma sniegu, wszystko co napadało - stopniało... :-(
To dokładnie jak u nas :-(

Delikatnie ;-) W tym cyklu zrobimy pierwsze, delikatne podejście do Helenki ;-) Ponieważ będziemy próbować zrobić dziewczynke, to to troszkę może potrwać ;-):tak:
Powodzenia ale cicho sza ;-):-)

dobry wieczór wszystkim mamusiom! wkoncu udalo mi sie zajrzec do was, chociaz tylko na chwilke. Dopadło nas wszystkich okropne przeziebienie, wiec mialam ogromny mlyn w domu. Jeszcze nas troche katarek meczy ale juz jest duzo lepiej. Pogoda mnie dobije, jest strasznie zimno, mrozno i wietrznie- nie cierpie takiej pogody a najgorsze ze to dopiero przedsmak tego co nas czeka :-(. Ciagle probuje poczytac co u was ale piszecie w takim tempie ze mam marne szanse na to ;-).

Czarna z tym pisaniem to prawda. Ja wystarczy że 1 dzień nie zajrzę to mam tyle zaległości ze:szok: Oj ten okres jest okropny zwłaszcza te choróbska. Wiem coś o tym bo moje też non stop przeziębione:tak:
Aniu u nas nie ma co liczyć na odrobinę kultury i pomocy:no:Ja dziś jak byłam w sklepie to usłyszałam rozmowę kilku osób które mówiły: Tu jest Polska ludzie się pchają, mało co cię nie przewrócą a ty chciałbyś żeby przepraszam powiedzieli?Polacy nie znają tego słowa!:szok:Szokujące ale prawdziwe:-(

A wogóle to chciałam napisać coś co mój mały dziś zrobił i tak mi się przypomniało że Iwonka2006 kiedyś pisała jak to córka bez pampersa chodziła i kupkę zrobiła:tak:Iwonka to było nic w porównaniu z tym co mój dziś zrobił:szok:Otóż kąpał się w wannie a ja wkładałam akurat ubrania do pralki gdy nagle słyszę jak jakieś bomby lecą z wanny na podłogę, odwracam się i patrzę:szok::shocked2:Matek zrobił kupę do wanny i wyrzucał ją na srodek łazienki. Myslałam że eksploduję:wściekła/y:

A wogóle to chciałam napisać coś co mój mały dziś zrobił i tak mi się przypomniało że Iwonka2006 kiedyś pisała jak to córka bez pampersa chodziła i kupkę zrobiła:tak:Iwonka to było nic w porównaniu z tym co mój dziś zrobił:szok:Otóż kąpał się w wannie a ja wkładałam akurat ubrania do pralki gdy nagle słyszę jak jakieś bomby lecą z wanny na podłogę, odwracam się i patrzę:szok::shocked2:Matek zrobił kupę do wanny i wyrzucał ją na srodek łazienki. Myslałam że eksploduję:wściekła/y:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D alez sie usmiałam na noc,,hhhaa,,soryy ania ale to zabawne z jednej strony,,,,

RENIFER_24 to nie prawda ze do termometru czy czopkow mozna dziecko przyzwyczaic, moje obie dziewczynki miale straszne problemy z wyproznianiem a co za tym idzie mialy okropne kolki, ja zakladalam im czopki co dwa dni a pozniej juz same robily kupke. U mnie problem wynikal ze skazy bialkowej, zwroc uwage na co jesz, moze sprobuj calkowicie wyeliminowac nabial. w ostatecznosci popros swoejego lekarza o DEBRIDAT to taka zawiesina bardzo pomocna przy takich problemach. Pozdrawiam serdecznie i zycze samodzielnych kupek i twojego skarba.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Aniab :-D:-D:-D:-Dto znaczy tylko ze twoj synek jest bardzo madry i nie mial zamiaru sie kapac w brudnej wodzie:tak::-):-):-):-):-)
:tak::tak::tak:

reklama
Witam wieczorkiem.
reniferku wszystkiego naj naj
Aniu
super poprawilas mi humor ale oby mi sie nie trafila nigdy kupa Victorkowa w wannie:-)
Ja mowie dobranoc bo poszlam do dentysty na przeglad a wrocilam bez 8 i to sie dowiedzialam ze wszystkie cztery sa do wyrwania i jednej juz nie mam wiec jeszcze trzy przedemna.
DOBRANOC

Do góry