reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Dzięki! Już po wszystkim. A ja jestem chora psychicznie już kompletnie, bo wczoraj był entuzjazm, dzisiaj rano tez, a teraz jak już jest po wszytskim to chce mi się płakać, bo już mam to gowniane przeczucie, ze i tak nic z tego nie będzie. Masakra, co tu zrobić żeby myśleć pozytywnie? No i nawet jeśli miałoby się nie udać to mogę sobie przez te dwa tyg poudawać tą ciaze i chociaż tym się pocieszyć, marzeń mi nikt nie może przecież odebrać. Ale nie!! We łbie już mam @ ‍[emoji3601]
Moze zajmij czym glowe heheh chociaz wiem ze i tak będziesz myśleć [emoji39][emoji1787] ale moze chociaz mniej [emoji39]

reklama
Dzięki! Już po wszystkim. A ja jestem chora psychicznie już kompletnie, bo wczoraj był entuzjazm, dzisiaj rano tez, a teraz jak już jest po wszytskim to chce mi się płakać, bo już mam to gowniane przeczucie, ze i tak nic z tego nie będzie. Masakra, co tu zrobić żeby myśleć pozytywnie? No i nawet jeśli miałoby się nie udać to mogę sobie przez te dwa tyg poudawać tą ciaze i chociaż tym się pocieszyć, marzeń mi nikt nie może przecież odebrać. Ale nie!! We łbie już mam @ ‍♀️
No do cholery kiedyś się musi udać! To czemu by tak nie teraz? Wybrali najszybszych zawodnikow, to daj mi teraz w spokoju dotrzeć gdzie trzeba[emoji3]
Trzymam kciuki, nie podajemy się!

Hej. Dzisiaj była taka kobitka w aptece, trochę niepełnosprawna intelektualnie. Była ze swoim partnerem. Kobitka ba oko 40-42 lata. Mówi do aptekarki, że jej dwie kreski wyszły na teście ciążowym. I skąd ona ma wiedzieć, od kiedy jest ta ciąża. Aptekarka się pyta, a kiedy Pani miała ostatnią miesiączkę? A ona odpowiedziała: "a jo nie wim". A jej mąż: Pani, una nie wi. Aptekarka mówi, że proszę iść do lekarza.

No do cholery kiedyś się musi udać! To czemu by tak nie teraz? Wybrali najszybszych zawodnikow, to daj mi teraz w spokoju dotrzeć gdzie trzeba[emoji3]
Trzymam kciuki, nie podajemy się!

10,5 miliona żwawych komandosów, którzy mieli na skróty nawet tym razem i 2 komórki jajowe!! No coś kuzwa musi z tego być [emoji16] ale martwi mnie, ze nie mam jeszcze żadnych objawow [emoji848][emoji848][emoji23][emoji23] myślałam, ze 8 godzin po inseminacji to conajmniej już powinnam wymiotować! [emoji16][emoji16][emoji16]

10,5 miliona żwawych komandosów, którzy mieli na skróty nawet tym razem i 2 komórki jajowe!! No coś kuzwa musi z tego być [emoji16] ale martwi mnie, ze nie mam jeszcze żadnych objawow [emoji848][emoji848][emoji23][emoji23] myślałam, ze 8 godzin po inseminacji to conajmniej już powinnam wymiotować! [emoji16][emoji16][emoji16]
kurde no... a ja myslalam ze juz ci dzidzia przez te 8h tak urosła, że wrzucisz fote duzego brzucha...

reklama
Do góry