Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to z tego co czytam to innej opcji jak ciaza to nie ma,troche jestem zawiedziona brakiem objawow u ciebie,moze chociaz sikanca se zrob do kolekcji![]()
Sprobuj z clo ale tez i z zastrzykiem,ja zaluje za zastrzyku nie mialam bo mi ladnie rosly ale nie wiem czy pekaly.
Za 6 dni mam okres,czuje ze bez owulacyjny cykl byl,i karuzela dalej sie kreci
Hahahahaha ja ten czerwony bym brala bo sie ciezko w drzwi z normalnym wepchacDziewczyny, właśnie wybieram sobie wózek [emoji23][emoji23][emoji23] i potrzebuje porady, bo nie mogę się zdecydować, czy wybrać szeroki, czy długi?! [emoji848] koleżanka ma blizniaki i ma długi, pchałam go kiedyś i powiem wam, ze ciężko, szczególnie pod krawężnik czy coś [emoji57] na kolor nie patrzcie, bo to później będę wybierać [emoji38][emoji38][emoji38] co myślicie? [emoji16][emoji16]
Hahahahaha ja ten czerwony bym brala bo sie ciezko w drzwi z normalnym wepchac
Wez oba w koncu czworaczki beda przetestujesz i bedziesz miala bloga z recenzja wozkow jeszcze zarobisz! Ci mówię! [emoji16][emoji16]Zapomniałam dodać zdjęcie....
Zobacz załącznik 936767
Fakt... bedziesz musiala losowanie robic ktory siedzi z tyłu [emoji85][emoji86][emoji87]No niby tak, ale później są takie (patrz zdjęcie) i szkoda mi trochę dziecka numer dwa, chyba nic nie będzie widziało [emoji16]
Zobacz załącznik 936781
To tam na dół dasz to gorsze dziecko[emoji23]No niby tak, ale później są takie (patrz zdjęcie) i szkoda mi trochę dziecka numer dwa, chyba nic nie będzie widziało [emoji16]
Zobacz załącznik 936781