reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Fakt ze zagranicą trochę to się różni ale ja na miejscu Klavell pozostałabym przy wersji od 4 miesiąca bo moim zdaniem 2 miesiące to za mało czasu żeby przewód pokarmowy i cały układ pokarmowo-trawienny przywykł do zmian

hejka.
Szarugi ciąg dalszy :baffled:
Dawid spał dzisiaj ładnie i katar go nie męczył czyli jest nadzieja na poprawę :tak:, ale zapeszajmy.
Mariusz z moim tatą właśnie podłączają cyfre :tak:.

Ania ja tez rzadko otrzymuje pomoc przy "wozku" od obcych ludzi. Nie wiem dlaczego.:confused: Chyba jakas znieczulica zapanowala. A jak kiedys jechalam autobusem z wozkiem, tojeszcze niektorzy krzywo sie na mnie patrzyli, ze zajmuje miejsce (panowal tlok).

Vici Tobie wspolczuje wyrywania zabka i kolejnych w perspektywie. Ja tez musialabym wybrac sie do dentysty, ale tak jakos nie moge...:huh::baffled:

Przed chwila Macius zwymiotowal.:-( Biedne to moje dzieciatko. (To jego w zasadzie pierwsza choroba).
Ja też czasem słyszę jak ludzie marudzą "jeszcze wózek" :wściekła/y:, itp...

Mnie też czeka wyrwanie ósemki jak zacznie wychodzić bo mam za mało miejsca w buzi na tyle zębów :confused:

Biedny Maciuś, ucałuj go od nas :tak:

Co do "pomocnych ludzi" to tacy naleza teraz do wyjatkow - niestety. Czesto spotykam sie ze znieczulica ludzi np. jak stoje w kolejce w sklepie i mlody mi placze tez mnie nikt nie przepusci i wbrew pozorom to " dziadkowie" czyt starsi mezczyzni tacy po 50-tce czesciej pomoga niz mlodzi i silni:baffled:. Pamietam jeszcze pare lat temu jak Natalka byla w wieku Kubusia to ja nie stalam w kolejkach bo ludzie nas wpuszczali ( nawet czasami specjalnie bralam Natalke zeby nie tracic czasu:sorry2:) a teraz to tragedia.
Tak to prawda że starsi ludzie szybciej pomogą niż młodzi, a mi kiedyś pomógł taki wytatuowany koleś co szybciej bym pomyślała że mnie okradnie a nie pomoże :confused:.

A u mnie znowu nie ma wody - matko niech oni juz skoncza bo tak dalej sie nie da. Podobno tylko do jutra tak ma byc ale poczatkowo mialo byc tylko do wczoraj a przedluzyli o 2 dni:baffled:
Znowu :szok:, a teraz dali znać że nie będzie czy znowu przez zaskoczenie ?

Niestety u mnie śniegu brak :-(

.

U mnie tez juz prawie wszystko stopnialo i tylko bloto i ciapa:baffled:

Iwonka c 28 załóż konto na allegro mówię ci warto Można wielerzeczy kupić taniej Poza tym z dwójką dzieci na pewno nie masz jak chodzić po sklepach ( tak myślę ) a tak to siedzisz wygodnie przed kompem w domku w cieple i tylko oglądasz vo oferują.
Wlasnie zaraz sie za to wezme
Fakt ze zagranicą trochę to się różni ale ja na miejscu Klavell pozostałabym przy wersji od 4 miesiąca bo moim zdaniem 2 miesiące to za mało czasu żeby przewód pokarmowy i cały układ pokarmowo-trawienny przywykł do zmian
Ja popieram poczekalabym do 4 m- ca

Wiecie co ale zesmy z matkami w drodze ze szkoly zjechaly jedno babke:szok::zawstydzona/y:.
Idziemy z dziecmi a jej pies wylecial i szczeka a ona plotkuje z inna i zero reakcji. To powiedzialysmy jej zeby psa na smycz sobie wziela a ona ze on agresywny nie jest i tak tylko sobie szczeka. Powiedzialysmy jej ze jest to obowiazkiem trzymac psa w kagancu albo na smyczy i ze zaraz na straz zadzwonimy, a ona nam na to ze na smycz i w kaganiec to my sobie dzieci mamy wziac:szok::szok::szok: i ze glupie baby jestesmy. NO to jej sie dostalo od nas niezle:zawstydzona/y: - tak zesmy ja zjechaly ze poszla i psa na smycz wziela:-p

Reniferku to super:-):-)
Kalvell córeczka jest śliczniutka,mała dama.Ja drugą chce córe;-)Ja bym też poczekała, to troszke za wcześnie moim zdaniem na soczek.
Ja ide po sos i robie sobie i dziecku spagetti ze słoika jak M chce to niech je, nie to na miasto albo głodny niech chodzi:angry:

Dzien dobry.
W koncu mam chwilke i moge usiasc przy komputerze.
Ale u mnie teraz ciemno.:baffled:Zachmurzylo sie, chyb a bedzie padac. A ja z Grzesiem dzis na 14 mam cwiczenia. Do Maciusia przyjedzie babcia, zeby nie musial wychodzic z domu. Kochana mama.:tak::-)

Dziendobry zaraz zmykam na zakupy.Maly nie spi od 6,20 i to juz 3 dzien z rzedu chyba mu sie poprzestawialo cos.Dzieki za wspolczucia.Dzis pod zebem znalazlam 10Euro:-Dale mezus se jaja robi ale jak tak bedzie przy kolejnych 3 to git:yes:
Widze, ze twoj mazzamienil sie w zebowa wrozke.:-D Super.

Iwonka super sukieneczki.:tak: Szkoda, ze ja takich nie moge kupowac... no chyba, ze moja siostra sprawi sobie coreczke.:-D

Bodzinka nie przejmuj sie mezem. ten typ juz tak ma.:tak::-D

Klavell coreczka cudna. Fajny grubasek.;-) Ja tez jestem za tym, zeby poczekac z wprowadzaniem nowych potraw do diety corci. :tak:Ja Grzesiowi nic nie daje -je tylko piers. Herbatek nie chcial.:baffled:

Zapomnialam:zawstydzona/y:

IWONKA sukieneczki sa boskie:tak:

KLAVELL twoja coreczka jest sliczniutka :tak:

BODZINKA nie denerwuj sie bo zlosc pieknosci szkodzi;-):-)

Wiecie co ale zesmy z matkami w drodze ze szkoly zjechaly jedno babke:szok::zawstydzona/y:.
Idziemy z dziecmi a jej pies wylecial i szczeka a ona plotkuje z inna i zero reakcji. To powiedzialysmy jej zeby psa na smycz sobie wziela a ona ze on agresywny nie jest i tak tylko sobie szczeka. Powiedzialysmy jej ze jest to obowiazkiem trzymac psa w kagancu albo na smyczy i ze zaraz na straz zadzwonimy, a ona nam na to ze na smycz i w kaganiec to my sobie dzieci mamy wziac:szok::szok::szok: i ze glupie baby jestesmy. NO to jej sie dostalo od nas niezle:zawstydzona/y: - tak zesmy ja zjechaly ze poszla i psa na smycz wziela:-p
I bardzo dobrze! Ludzi trzeba wychowywac.:tak:

reklama
U mnie cały czas pada śnieg z deszczem:-( Właśnie poczułam spaleniznę ale nie u mnie tylko na dole teść coś spalił:-DFu wszystko leci do mnie:no:Muszę drzwi zamykać

Do góry