reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

- Ilu prawdziwych mężczyzn potrzeba aby zmienić żarówkę?
- Żadnego. Prawdziwy mężczyzna nie boi się ciemności.

:-D:-D:-D to juz wiem dlaczego moj m. tak ociaga sie czasem z roznymi zadaniami.;-):-D

reklama
ANIA138 oby dawidek miał już po choróbsku!!!
IWONA C bardzo dobrze zrobiłyście... jak babka furkneła to ja i tak bym po straż zadzwonila - taka wredota jestem!!

Iwona i bardzo dobrze.Pies może i być najłagodniejszy dla pani a jak przestraszy dziecko to co???Ja sama mam sunie i jak ze mna idzie to na smyczy zawsze, bo to psiak i nie wiadomo comu do łebka strzeli.Mojej piękności już nic nie zaszkodzi ja i tak wyglądam jak "idż i nie wracaj";-);-)
Iwonka ja też ostatnio blog zaniedbałam i swój i inne.Jakoś nie umiem się zbrac a jak się zbiore to albo M albo mały przeszkadza:-(

A ja już jestem spowrotem ale o 14 znów jadę z Madzią do szkoły na logopedię. Dzisiaj taka pogoda że wszyscy rodzice autami do szkoły podjechali:-D

Wcale nie przesadzam;-)Ostatnio nie chce mi sie o siebie w ogóle zdbać:dry:Musze to koniecznie zmienić.Za oknem ciemno, wieje wiatr uchh jak ja nie lubie takiej pogody...

A u mnie Maja spać nie może bo ma ten głupi katar i co chwila budzi się z płaczem i co ja mam biedna robić, jeszcze do tego głupia teściowa się mądrzy, ach uciec stąd jak najdalej to jest moje marzenie

reklama
Do góry