reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kasieńko nie bierz tego aż tak do siebie. Dzisiaj zrób testa i już. Życzę 2 mocnych krech na teście żebyś jż synka mogła sobie spłodzić. I nie przejmuj się tak bardzo tymi starankami, ciesz się przytulaskiem bo napewno wkrótce fasolka się w tobie zadomowi.
Beatko pozdrawiam
Gusia, Jarzębinka, Eliczek i pozostałe nie wymienione kobietki życzę wam udanego dnia

reklama
Cześć Moje Kochane Kobitki!!!!
Witam Was bardzo serdecznie w ten chłodny dzionek. Niestety nie mogę teraz zbyt często z Wami siedzieć, bo mąż ma za dużo wolnego czasu i to on ostatnio okupuje nasz komputerek.
Jak na razie, mąż sobie dał spokój z przygryzaniem mi, ale ja nadal się trochę boczę. Nie mam zamiaru tak szybko puszczać w niepamięć tej całej afery. Dobrze się składa, że teraz mam dni niepłodne, węc mężulo jest na sexualnym odwyku...:-D Dobrze mu to zrobi....
Buziam was wszystkie bardzo serdecznie i trzymam kciukaski za wszystkie staraczki.

Apropo, pamiętacie jak pisałam, że od kilku miesięcy na trzy tygodnie przed @ piersi mi nabrzmiewają i strasznie bolą. :confused:W tym miesiącu...nic. Owulacja była, bo jak teraz się "wsłu****e" w moje ciało, to nawet zauważyłam, że bardzo boli brzusio itd.:baffled:
Nie wiem czy się cieszyć, że teraz piersi mnie nie bolą i nie wyglądam jak Pamelka... No w każdym bądź razie mieszcze się w swoje staniki.
No narka, lecę po moje dziecię do przedszkola.:-)

Witam staraczki
melduje ze testowanko bylo sa II druga slabsza ( ale widoczna dobrze) kombinuje sobie tak ze z przytulankiem sie wstrzymujemy do jutra :baffled:
Eliczek - trzymam kciuki moze w tobie juz cos sie dzieje :-)

A co to za watek zamkniety o ktorym piszesz ??

K_asiu! Ja nie wiem, ale cieszyłabym się, gdyby to była prawda. W każdym razie może też coś się dziać z hormonami.... Jestem już głupia z tego.
Od trzech miesięcy biorę kwas foliowy (praktycznie od momentu rozpoczęcia staranek), a od niedawna witaminy dla kobiet w ciąży. Gino powiedział, że nie zaszkodzi, a nawet jest wskazane.
Może to też ma jakiś wpływ na organizm??!!!

A wątek zamknięty, założyła Antiope, żebyśmy mogły wyżalić się bez obawy, że ktoś to może przeczytać.

o wy konspiratorki :-)
a kwas foliowy trzeba brac ja tez biore w kazdym razie nie zaszkodzi ;-)
gdzies czytalam ze facet tez powinien od czasu do czasu zazyc:-)

k_asiu, życzę jutro owocnej pracy....

eliczek trzymam kciuki, żeby za tydzień pojawiły się dwie kreseczki... ja też biorę kwas foliowy i feminatal

Dorotko z suwaczkami poczekam, aż będę mogła sobie zrobić "nasze maleństwo przyjdzie na świat za ... dni";-)

A wszystkie pozostałe staraczki pozdrawiam i życzę Wam ( i sobie) by w te Święta było nas dwa, (a niektórych) trzy razy więcej...

reklama
Do góry