reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kasieńko jesteśteraz zdołowana i rozumiem cię. Ale nie możesz się poddawać bo mała fasoleczka czeka sobie tylko na odpowiedni czas dla niej żeby się w tobie zadomowić na 9 miesięcy. No ja jeszcze nie sprawdzałam na tych kalendarzach, ale znając życie pewnie i tak synka mi wywróżą.

reklama
kasia napewno uda się w najbliższym cyklu. A co do kalendarza, to to jest bzdura. Od kogo tylko słyszę, to się nie sprawdza, więc wogóle tym się nie przejmuj. Będzie dobrze. :-):-):-)

Kasienko bedzie dobrze, nie martw sie. Dzidzia sie pojawi i nie kieruj sie jakims kalendarzem, co bedzie, to bedzie. Tule Cie mocno i sie nie zalamuj, za jakis czas ponowisz staranka. Bedzie dobrze, pomysl sobie ze moze w Swieta poczniesz dzidziulka. Glowa do gory, wszystko bedzie dobrze.

Kasiula glowa do gory
nastepnym razem sie uda
chyba najbardziej wszystkie potrzebujemy cierpliwosci!!!
dzieciaczki nie lubia nerwow :tak:
buziaki z Krakowa zasypanego sniegiem

Załączniki

• 183.gif
    183.gif
    22,5 KB · Wyświetleń: 71
K_aska u Was snieg- u nas jeszcze nie ma, z czego sie ciesze......... nie znosze zimy.
Jak tam Twoje testy owulacyjne, jakos sie nie chwalisz, cicho siedzisz? Masz te II, czy nie?

Witajcie STARACZKI..... tak zimowo nam się zrobiło... za 6 tygodni święta, może uda nam się do tego czasu zafasolkować...
tak ten czas się duży..., jak się nie czeka na fasolkę, to zawsze mam wrażenie, że @ przychodzi za często, (bo dopiero była i znów jest), a jak czekam na owulkę to strasznie wszystko się dłuży...

Eliczku, lepiej odpusc sobie. Nie warto sie wkurzac, pomysl sobie ze jutro poniedzialek i maz idzie do pracy.

Wszystkim laseczka zycze spokojnej nocki- dobranoc.

reklama
Cześć Laseczki!!!
:wściekła/y:Mój pan mnie już dziś wnerwił na maksa. Albo ja mam omamy, albo on tylko szuka pretekstu, żeby mi dowalić. Ja wiem, że teraz nie zarabiam pieniędzy, ale w domu ma jak w pudełku, gorące obiadki podane, dziecko przypilnowane, zakupy zrobione, poprasowane, nawet w ogródku nic nie musi zrobić, bo żona wszystko robi za niego...
A ta wrednota, jedna, nie potrafi niczego docenić!!!
Żona jest beznadziejna i tyle!!!
Może faktycznie, będzie lepiej jak znów pójdzie sobie do pracy, tylko cholera jedna przychodzi jutro na break, na całe trzy godziny. No ale ja małego idę zaprowadzić do przedszkola i po zakupy.. to może mnie trochę dłużej nie będzie.
Chyba będziemy się długo gniewać a siebie i ze staranek nici... :baffled:

Mam nadzieję dziewczyny, że Wy miałyście lepszy dzionek...:-(
Ściskam Was mocno i do ranka.
Owocnej nocki!

Do góry