reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U nas nie jest za zimno, ale za to bardzo wietrznie.
Internet chodzi jak chce dziś, więc chyba nie posiedzę z Wami dziewczyny.
Buziaki dla Was wszystkich i miłego wieczorka Wam życzę.

NiaNia
Beatka
Dorotka
K_asia
Antiope
Gizia
Sylcia
Gwiazdeczka
Jarzembinka
Gusia 80
Gosia:-):-):-)
Nie wiem czy kogoś nie pominełam, jakby co to proszę się upomnieć.
Coś tu pustawo u nas...:-(

reklama
U nas nie jest za zimno, ale za to bardzo wietrznie.
Internet chodzi jak chce dziś, więc chyba nie posiedzę z Wami dziewczyny.
Buziaki dla Was wszystkich i miłego wieczorka Wam życzę.

NiaNia
Beatka
Dorotka
K_asia
Antiope
Gizia
Sylcia
Gwiazdeczka
Jarzembinka
Gusia 80
Gosia:-):-):-)
Nie wiem czy kogoś nie pominełam, jakby co to proszę się upomnieć.
Coś tu pustawo u nas...:-(

Eliczek, ja się upominam o buziaki. No zwłaszcza, ze humorek mi się zrypał. Jutrzejszego testowanka nie będzie. @ się rozkręca

Tak mi przykro Kasieńko,tulam cie z calej sily. Szczerze mówiąc to jestem bardzo zaskoczona,że @ do ciebie jednak przyszła

Eliczek, ja się upominam o buziaki. No zwłaszcza, ze humorek mi się zrypał. Jutrzejszego testowanka nie będzie. @ się rozkręca

Kochana moja Kasieńko, buziam Cię najmocniej jak mogę. Przykro mi, że jednak ta wrednota @ przyszła do Ciebie... Skopać tej @ d...!!!!:angry:

Niunia, głowa do góry - teraz następny cykl starań, no i kochana masz przed sobą mnóstwo czasu na miluśkie przytulanie. ;-):-D
Kochane dziewczyny, może jak położę do łóżeczka to moje diablątko jeszcze tu zajrzę. Jakby co to buziam Was wszystkie i życzę przyjemnej i owocnej nocki.
Mój Pan niestety do 2 w pracy. I tak nic dzisiaj z przytulanek - be mężulo, niedobly, fe!!!:wściekła/y:

witam zimowo
ja dzis po poludniu sprawdzam owulke:)

Załączniki

• 26.gif
    26.gif
    9,5 KB · Wyświetleń: 107
  • 27.gif
    27.gif
    35,9 KB · Wyświetleń: 115
  • 33.gif
    33.gif
    49,8 KB · Wyświetleń: 95
Czesc laseczki

Kasiu2005 bardzo mi przykro, myslalam ze Tobie sie udalo. Ale nastepnym razem sie uda, glowa do gory.

K_asiu trzymam kciuki za owulke i przytulanie........

Milego dnia laseczki.

Hej K_asia. Ale u ciebie zimowo dzisiaj haha. Lepiłaś już w tym roku bałwana?
Kasia_2005 i jak tam, plamienie sie rozwinęło?
Beatko wyspałaś się wreszcie? Jak samopoczucie?
Eliczek jak tam mężuś, grzeczny? Dałaś mu lanie na tyłek hihi
Gusia, Agacia, Hausfrau i wszystkie pozostałe staraczki i niestaraczki oraz ciążarówki pozdrawiam was cieplutko

:-(Laski kurcze jszcze sie nie wyspalam:baffled: marzy mi sie lozko i spanie.
Moze to tylko przejsciowe, ale czekam do 21 i szybko ide lulu......:confused:

reklama
hej dziewczynki,no niestety,u mnie w bardzo kiepskim nastroju,bo @ rozwinęła sie w najlepsze i nadodatek jeszcze daje popalić ostro. No cóż.
A najgorsze że te metody, również ta od iwonki, od listopada-lutego wróżą mi chłopca (dotychczas sie sprawdzalo i na mnie i znajomym też robiłam) poza tym zawsze chciałam na wiosnę-lato urodzić..a tu klops,wiec teraz to jakoś w ogóle straciłam zapał i chęć do wszystkiego
Ale wy trzymajcie się cieplutko

Do góry