reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Trzeba być dobrej myśli... ja też już przez wakacje chciałam brać się do pracy, ale tak sie jakoś złożyło, że miałam takiego doła....
otóż pewnego dnia pochwaliłam sie koleżance, że chciałabym mieć drugie dzieciątko, tylko boję się reakcji babci męża (bo ona wyznawała zasadę, że jedno dziecko to max- a potem to sobie trzeba porządne auto kupić i po świecie jeżdzić - jak kuzynka męża, ma 32 lata , z czego 10 po ślubie i żyją sobie w czwórkę- to jest - ona + mąż + 2 letnie Seicento i 4 letnia Octavia) i wiecie co... w tym samym dniu babcia niespodziewanie zmarła... i przez pewien czas myślałam, że to przeze mnie...

reklama
hej a co to dzisiaj nikogo nie ma??
melduje ze zakupilam testy bobo plan i dzisiaj pierwsze testowanko
te z allegro nigdy mi nie pokazaly owulki:-(

Kasiu oby te teściki okazały się fasolkowe.
A co do mnie to chyba zaczełam plamić.
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie

Dorotko.... to jeszcze nie wszystkio stracone....
ostatnio wyczytałam, że plamienie to może być implanatacja zrodka i wtedy też tem. troszkę spada...;-) więc trzymam kciuki....

witam się z Wami weekendowo :tak::-D;-):-)
a ja mam urwanie głowy, dziecko mi się rozłozyło, w pracy gonią terminy, poprostu brak czasu i doby :no:
Kacper nie chodzi od wczoraj do żłobka, jest przeziebiony, dzisiaj jeszcze byłam z nim na planowanej wizycie u nefrologa( tutaj na szczęście wszystko OK), w poniedziałek ide do pediatry i pewnie tydzien zwolnienia, aby mógł pójść tak całkowicie zdrowy, PNEUMOKOKI, oczywiście przeszły bokiem, czekam na drugi termin :-( i do tego terminy które gonia w pracy, do 9 jedne sprawozdania, do 15 kolejne , urwanie głowy :dry: a że nie mam internetu w domu to jak tylko zajrzę do pracy to zajrzę do WAS, bo coś tu dużo sie dzieje :tak:

dlatego pozdrawiam, trzymam kciuki i owowcnych przytulanek :-) trzymajcie sie ciepło

PS. a propo, to ja marzę tym razem o dziewczynce:happy2:

Jarzebinko to wspólczucia... mój mały na szczęście zdrowo się trzyma... pewnie przez to, że jest cycoholikiem... my wiecznie kichamy i kaszlemy na niego (a mój mąż jest częściej przeziębiony niż ja mam @), ale na szczęście młodemu nic nie ma... kiedyś nawet przez trzy tyg. miałam anginę, spałam z małym w jednym łóżku (bym nie musiała co pół godziny wstawać do karmienia-to ma samoobsługę) i jemu nic....

Gusia to tylko pogratulować twojemu małemu zdrowia. Mój już od urodzenia był chorowity (ale to przez zapalenie oskrzeli na dzień dobry). A co do ewnentualnej implantacji to na pewno nie to bo owu była już zbyt dawno.
Jarzębinko to nie zazdroszczę. Wszystko na głowie masz teraz. Miejmy nadzieję, że na drugi termin na szczepionkę się synuś załapie.

NiaNia - planowała dziewczynkę - będzie chłopaczek.
Eliczek - dziewczynka
Beatka - dziewczynka
Dorotka - dziewczynka ( ale zaczyna mi już płeć dziecka pomału "zwisać" byle dzidzia była. No ale córcią to nadal marzenie nr 1).
K_asia - Chłopak ( powodzenia!!! Z chłopaczkami jest łatwiej - tak mi się zdaje)
Antiope - dziewczynka (ale z chłopca też bym się cieszyła)
Gizia - starała się na chłopca
Sylcia - Też chce chłopaczka.
Gwiazdeczka - dziewczynka!!
Jarzembinka - dziewczynka
Gusia 80 - Ty też chcesz dziewczynkę? Tak wnioskuje, dlatego że masz już chłopaczka.:-)

Pusto na tym naszym forum dziewczynki. Miłego wieczorka.
Ja niestety dopiero teraz na chwilkę, dziś u mnie sprzątanie, gotowanie itd.
Byłam też zobaczyć dzidzię mojej koleżanki. Żeby tak można było się zarazić.:-D
Śliczna duza dziewuszka. Aż się chce!!!:tak:

reklama
Do góry