reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No i masz babo placek, tempka typowo na @ :wściekła/y:. Wczoraj zapomniałam wziąść Duphaston i od razu spadek :baffled:. Przynajmniej już wiem, że nie będzie testowania :no:. Bedę płakć łeeeeeeeeeeeee,łeeeeeeeeeee :-p
Nadal jestem przeziębiona ale chyba już mi się nie pogorszyło od wczoraj. Mały śpi pięknie, nie dusił się. Jednak lekarstwa dają efekty

reklama
Witam, Dorotko przytulam mocno, trzymam kciuki, aby następny cykl był owocny w małą fasolkę.:tak::tak::tak:

Pozdrawiam Wszystkie, a co do płci, to tak jak K_asia, poluję na chłopaczka :-D:-D:-D, bo dziewczynkę , słodziutką już mam.:tak::tak:

Czes laseczki

Dorotko spokojnie, bez nerwow.

Kasia2005 cos mi sie zdaje ze Tobie sie udalo. Te zupki chinskie daja mi duzo do myslenia.

Eliczku, K_asiu, Sylciu milego dnia zycze .

Dorotko!! Dużo zdrowka dla Ciebie i synka!!! Następny cykl napewno będzie udany. Głowa do góry!
Beatka - pozdrowionka !!!

NiaNia - planowała dziewczynkę - będzie chłopaczek.
Ja chcę dziewczynkę.
Beatka - chyba się też pisze na dziewczynkę.
Dorotka - dziewczynka ( ale zaczyna mi już płeć dziecka pomału "zwisać" byle dzidzia była. No ale córcią to nadal marzenie nr 1).
K_asia - CHłopak.
Antiope - dziewczynka (ale z chłopca też bym się cieszyła)
No i o Gizi zapomniałycie- starała się na chłopaka
Sylcia - Też chce chłopaczka.

Trzeba by przypilnować tej listy - jak fasolki się posypią, to będziemy sprawdzać, jak nam poszło.

Buziaki dla Wszystkich i trzymajcie się cieplutko.
U nas dziś wieje, zimno i co chwilę pada. Brrrrrrr...
A U ciebie Dorotko? Dużo zdrówka dla Ciebie i synka.

Eliczek jeszcze nie dostałam @ ale z pewnością wkrótce dostanę. Nawet się w sumie mocno nie rozczaruję bo czułam , że się dzidzia teraz nie święci. Co do pogody to chłodnawo, rano przez kilka minut lało a teraz słońce świeci mi w oczy

Eliczek - dziewczynka
Beatka - dziewczynka
Dorotka - dziewczynka ( ale zaczyna mi już płeć dziecka pomału "zwisać" byle dzidzia była. No ale córcią to nadal marzenie nr 1).
K_asia - Chłopak ( powodzenia!!! Z chłopaczkami jest łatwiej - tak mi się zdaje)
Gizia - starała się na chłopca
Gwiazdeczka - dziewczynka!!
:-D

Dziewczyny! Kogo ze staraczek jeszcze nie ma na liście?
Gosiu! Słońce, o Tobie bym zapomniała. :sorry2:
A co Ty byś chciała?

Dorotka! U nas też przez chwilę lało, ale teraz ścieci słońce, niestety jest Baaaaaardzooo zimno!
Ściskam Cię gorąco, trzymaj się i zdrowiejcie.

reklama
Eliczek - dziewczynka
Beatka - dziewczynka
K_asia - Chłopak ( powodzenia!!! Z chłopaczkami jest łatwiej - tak mi się zdaje)
Gizia - starała się na chłopca
Gwiazdeczka - dziewczynka!!
:-D

Dziewczyny! Kogo ze staraczek jeszcze nie ma na liście?
Gosiu! Słońce, o Tobie bym zapomniała. :sorry2:
A co Ty byś chciała?
.

Ano mnie nie ma, Kasia_2005 DZIEWCZYNKA

Do góry