No to super wynik, niech sie pieknie zapladniana i rosna[emoji3][emoji3][emoji3]
I wzajemnie Kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to super wynik, niech sie pieknie zapladniana i rosna[emoji3][emoji3][emoji3]
Wiesz co , pierwszy raz ogólnie jak zaczęłam stymulację i pierwszy zastrzyk to ,zaczęło mi się robić słabo , pot że mnie leciałI jak się czułaś po nim ?
Bez badania, nie pytajcie dlaczego, bo nie umiem odpowiedzieć na to pytanie............@sksk badaliście tego jedynaka, czy odpuściłaś?
Wydaje mi się, że po to bierze się estrofem, żeby zablokować naturalną owulkę i transferować, kiedy endo będzie dobre, a nie kiedy peknie pęcherzyk- jesteś po prostu na cyklu sztucznym i wszystko jest ok.
A czemu nie robisz sobie wielkich nadziei?
Też mi się tak coć wydawało, ale ja wole to teraz widzieć w czarnych barwachDokladnie, nie ma byc zadnego pecherzyka i owulacji. Chodzi tylko o wzrost endometrium. Wszystko git.[emoji106]Do soboty jeszcze podrosnie i w przyszlym tyg transfer
Kurcze. Dziś była 15 tabletka. A gdy przejdę na stymulacje wtedy mogę zrobić krzywa? Czy wtedy to już w ogóle nieee..Taak, to cykl sztuczny. Estrofem blokuje owulację i potem ciąża jest utrzymywana tylko lekami (doóki łożysko sie w pełni nie wykształci). Na tym cyklu liczy się tylko endo. Myslę, że w sobotę już ustalą ci datę transferu
Raczej może. Który dzień już bierzesz? Jeśli to jedna z pierwszych tabletek to jeszcze nie ma tragedii. Wszystkie progestageny podwyższają ryzyko IO i mogą zaburzyć wynik krzywej.
Infekcje pochwy sa okropne. Ja przez 8 miesięcy bralam antybiityk za antybiotykirm i co posiew to nowe glowno wychodziło. Jednego dziada się pozbylam to przyszlt inne i tak w kolko. W koncu bralam z provaga i probiotyk doustny i dopicgwowy i zel do higieny i zel po myciu i w tedt załapało-ocztwiscie byl przy tym antybiotyk. Nie raz bralam dwa doustne. Do kazdego mycia nowy ręczniczek. Dopiero właśnie po tej serii zalapalo a u mnue probkemy zaczęły sie moim zdanien po lactovaginalu bo mialam pojwdyncze e coli, zleciała lactovaginal bo do badania drożnosvi nic nie mogło byc no i sie kurna zaczeloPowiem Wam ze ja nie wiem co robie zle... Przeciez utrzymuje higiene i bym powiedziala ze nawet za bardzo...
A wymaz z pochwy zawsze wychodzi zle znowu cos jest nie tak... Mam dosc... Wczoraj zle informacje dzis tez zle
Wiesz co , pierwszy raz ogólnie jak zaczęłam stymulację i pierwszy zastrzyk to ,zaczęło mi się robić słabo , pot że mnie leciałale to był strach
ale ogólnie czułam się dobrze po każdych lekach , nic nie było , nie zauważyłam żebym przytula, czy jakieś zmiany nastrojów , było wszystko ok , no może brzuch bolał od tych wkuc ale nic więcej
Mi mąż robił zastrzyki w brzuchMam nadzieje ze i mnie nic nie dopadnie bo sama ze sobą nowe utrzymam a co dopiero mąż [emoji16]
Mi mąż robił zastrzyki w brzuchbędzie dobrze
![]()
To trzymam kciuki za wspólny transferBez badania, nie pytajcie dlaczego, bo nie umiem odpowiedzieć na to pytanie............
Też mi się tak coć wydawało, ale ja wole to teraz widzieć w czarnych barwachi wszędzie szukać prblemu
ot cala ja, śledze forum i mam przeczucie, ze przypadkiem mozemy transferować razem z @Olk@24 - tak mi intuicja mówi, ale w sobote może się dowiem