Marzycielka7
Fanka BB :)
Dziś byłam na usg i widziałam serduszkoto 6t3d ciąży
Świetnie !!! Rośnijcie zdrowo [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś byłam na usg i widziałam serduszkoto 6t3d ciąży
Omg Kasiu.. a co to za miejsce.. robi się z prawej lub z lewej strony na wysokosci pępka. Nigdy nie miałam sinika. Robię zastrzyk powoli i tak by nie bolało. No i pozbywam się babęlków.
W Warszawie czy Łodzi?Hej dziewczyny oddam wizytę u Paśnika 18 luty na 13. Któraś chętna? Proszę priv
Ja dzisiaj nabylam od kolezanki i sie odwazylam poszukac. Znalazlam tylko jednego, pokazalo sie ladne 174 przez chwilke i potem uciekl. Drugiego nie znalazlam, wiec jakis tydzien sie jeszcze na pewno wstrzymam zanim bede probowac znowuJak ty hipo to ja jeszcze gorzej i w niczym to nie przeszkodziło. Serio to nie jest problem. Dzieci leza z prawej i lewej i kazdego najpierw szukalam. A jak juz znakazlam to wiedzialam dlaczego tyle bujakam sie po lekarzach. Uczucie wspaniale i takie niszczace to cale cisnienie ostatnich miesiecy.Nie namawiam cie,zachecam[emoji173]️[emoji173]️
@NadziejaJest ?Hej dziewczyny oddam wizytę u Paśnika 18 luty na 13. Któraś chętna? Proszę priv
Tak samo. Nie wazne czy nasienie bylo oddane podczas stosunku w sypialni czy w wyniku masturbacji w labie - taki sam upust emocjiNo to jest abstynencja do badania ogolna. Ale czy tak samo jest z oddaniem nasinia do badan?
2500 kcal? To musiałaby zapodać 1250ml naraz haha@tina35
a dziekuje, oprocz paru dolegliwosci nie mam na co narzekac, serio[emoji2]
Brzuch mi sie objawil doslownie z soboty na niedziele i tak sobie powoli rosnie.Odnosnie Intralipidu, chodzi o to zeby nie obciazac zbyt szybko watroby bobto w koncu sam tluszcz i 2500 kalorii. Mi podawali w przeciagu 2 godz, w Pradze nie zorcienczony w 1,5 i jakos to przezylam.Znowu co klinika to cos nowegowazne ze zadzialalo.Ciekawa jestem jak tym razem bedzie z jajcobraniem u Ciebie, trzymam kciuki[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Kochana co tam u Ciebie slyszac?? Kiedy podchodzisz ??? Bo widze ze wizyte oddajesz...Czy któraś z koleżanek też ma w swojej klinice tak że żeby podejść do transferu to 3dc estradiol musi być mniejszy niż 60?
Fajny maż. Odpoczywaj kochana i wracaj do nas szczèśliwie.Dziewczyny moj maz wariat wlasnie kupił mi na walentynki wczasy wiec sie pakuje bo jutro o 9 rano mamy samolotstwierdził ze moze tak czas szybciej zleci i troche odpoczniemy wiec wracamy za 8 dni prosto na wizytę i transfer nie wiem czy bede miała tam internet wiec trzymam za was kciuki nawet jesli nie bede sie odzywać
![]()
Dziewczyny moj maz wariat wlasnie kupił mi na walentynki wczasy wiec sie pakuje bo jutro o 9 rano mamy samolotstwierdził ze moze tak czas szybciej zleci i troche odpoczniemy wiec wracamy za 8 dni prosto na wizytę i transfer nie wiem czy bede miała tam internet wiec trzymam za was kciuki nawet jesli nie bede sie odzywać
![]()