• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wyprawka lipcówek

A jak się robi taki sztuczny śnieg?? Moja jest jeszcze dość mloda ale może wspólnie ze mną coś by się nam udało.
Są różne techniki. Najprostszą jest rozcięcie kilku pieluszek i wysypanie z nich tych białych kulek do miski. Dolewasz trochę wody i już masz masę do zabawy. Można z niej lepić różne rzeczy, malować ją farbkami. Jak zaschcnie to powstają "rzeźby". Potem zawsze można namoczyć jeszcze raz :)

reklama
Dziewczyny a czy ktoras z Was miala ubranka z firmy George? Ostatnio znalazlam fajne wielopaki na olx z przystepna cena ale nie wiem jak one sie maja jakosciowo?

Jeżeli macie pod nosem Aldi Nord to polecam Wam projektor obrotowy. Ma być jutro w polskich filiach. Projektorów jest dużo wszelakich na rynku ale niestety mało który jest obrotowy i dzieci szybko się nimi nudzą. Ten ma 4 opcje kolorystyczne świateł (cztery warianty kolorystyczne, z obrotami, bez, włączyć, wyłączyć), kilka melodyjek (można je włączyć, wyłączyć, przełączyć, ściszyć, podkręcić), dźwięków natury (szum wody, szum fal, cykady), wejście na kartę SD. Jeśli planujecie taki zakup to jest to rzadka okazja. W tym tygodniu w aldiku są też inne akcesoria dziecięce.

Link do: Gazetka od poniedziałku 11.02

Jeżeli macie pod nosem Aldi Nord to polecam Wam projektor obrotowy. Ma być jutro w polskich filiach. Projektorów jest dużo wszelakich na rynku ale niestety mało który jest obrotowy i dzieci szybko się nimi nudzą. Ten ma 4 opcje kolorystyczne świateł (cztery warianty kolorystyczne, z obrotami, bez, włączyć, wyłączyć), kilka melodyjek (można je włączyć, wyłączyć, przełączyć, ściszyć, podkręcić), dźwięków natury (szum wody, szum fal, cykady), wejście na kartę SD. Jeśli planujecie taki zakup to jest to rzadka okazja. W tym tygodniu w aldiku są też inne akcesoria dziecięce.

Link do: Gazetka od poniedziałku 11.02
Kurde fajny. Ale nie man teraz kasy... Buuuu

Moje łowy z lumpseksu całość za niecałe 10 zł [emoji4]
20190215_181610.jpeg
20190215_181529.jpeg
20190215_181438.jpeg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry