Dzieci rosną zdecydowanie za szybkoNo faktycznie ale urosła ta kluseczka mała[emoji813]
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieci rosną zdecydowanie za szybkoNo faktycznie ale urosła ta kluseczka mała[emoji813]
Oj dziękuję za Twoje słowa dają mi jakaś nadzieje, że może się udało!!! [emoji8]Hehe test pozytywny tak wcześnie jest możliwymój pozytyw był już w 21 dc. No i teraz siedzi przy mnie prawie 7 miesięczna córka
Więc wszystko jest możliwe, a zdjęcie nie zawsze odzwierciedla rzeczywistość
po prostu napisałam co ja widzę :*
Cos tam widac tylko pytanie czy to nie odbicie jakies obudowy testu bo tak nienaturalnie z prawej str jest ta kreska ale kto wie?20 dc testco sądzicie? Widzicie coś? [emoji846]Zobacz załącznik 943652
A obiecałam, że nie będę testów robić. Ciężko było fajne zdjęcie uchwycić bo Flash rozjaśnia a bez to znów te zdjęcia niewyraźnie wychodzą. Gołym okiem widać blada ale oceńcie same [emoji8][emoji8]
Gołym okiem widać jaCos tam widac tylko pytanie czy to nie odbicie jakies obudowy testu bo tak nienaturalnie z prawej str jest ta kreska ale kto wie?nadzieje warto mieć i powtorzyc test pozniej bo 20dc to bardzo szybko na test.
Tez mi się wydaje :/ kreseczka za daleko od drugiejCoś tam widzę, ale nie w tym miejscu co powinna być druga kreska [emoji2368]![]()
Ale zycze Ci zeby to była ciąża!20 dc testco sądzicie? Widzicie coś? [emoji846]Zobacz załącznik 943652
A obiecałam, że nie będę testów robić. Ciężko było fajne zdjęcie uchwycić bo Flash rozjaśnia a bez to znów te zdjęcia niewyraźnie wychodzą. Gołym okiem widać blada ale oceńcie same [emoji8][emoji8]
Wy widzicie ta blisko plasticzku [emoji4] Ach czekam do @ nic gdybanie nie da i nakrecanie się też nie [emoji8] Ale dziękuję za opinie kochane.Tez mi się wydaje :/ kreseczka za daleko od drugiej![]()
Dziękuję! [emoji173]Ale zycze Ci zeby to była ciąża! [emoji3590]
w sumie jak sie tak przyjrzalam i powiekszylam zdj cos tam sie odbija. pozwolilam sobie skopiowac zdj i zaznaczyc.Gołym okiem widać jazdjęcie to coś innego
wzrok mam dobry na zdjęciu jest wątpliwe wiem czekam do @ odezwę się po 23 bo wtedy mam mieć planowo krwawienie. [emoji846][emoji846]
w sumie jak sie tak przyjrzalam i powiekszylam zdj cos tam sie odbija. pozwolilam sobie skopiowac zdj i zaznaczyc.
Zobacz załącznik 943845
ale masz racje czekaj i sie upewnij.
ja juz taka kreske piekna mialam i sie przejechalam.
Zobacz załącznik 943847
Ale z calego serducha ci zycze zeby kreska tylko ciemniala a w Twoim brzuszku zagościla zdrowa fasolka.