O tak to wyglądaZobacz załącznik 943915
Hmm nie spadła az tak bardzo. Ja tez mialam takie wahniecia i ciąża była. Oby tez u ciebie tak było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jesli dzis implantacja jest np to ja myse ze najbezpieczniej bedzie po 48h zeby beta zdazyla sie juz ujawnic we krwi.To grzecznie czekama jest sens jutro robić test jeśli temperatura wzrośnie?
Czyli w dniu kiedy ma przyjść @jesli dzis implantacja jest np to ja myse ze najbezpieczniej bedzie po 48h zeby beta zdazyla sie juz ujawnic we krwi.
bedzie najbezpieczniej. bo o ile owu mozemy wiedziec kiedy byla tak zagniezdzanie ma swoje prawa i u jednej szybciej u innej pozniej. ja mialam dosc pozne.. bo w 13dpo mialam bete dopiero 42 a kolezanki rowiesniczki nawet ok 1000.Czyli w dniu kiedy ma przyjść @![]()
bedzie najbezpieczniej. bo o ile owu mozemy wiedziec kiedy byla tak zagniezdzanie ma swoje prawa i u jednej szybciej u innej pozniej. ja mialam dosc pozne.. bo w 13dpo mialam bete dopiero 42 a kolezanki rowiesniczki nawet ok 1000.