Magda 2791
Fanka BB :)
Ja progesteron 6dpo miałam ponad 20 a w ciąży nie byłam.... Także to nie wyznacznikW 21 dniu cyklu zbadalam progesteron wynik 11,740 jest szansa na ciążę? Miała któraś z Was tyle i udało się? [emoji846]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja progesteron 6dpo miałam ponad 20 a w ciąży nie byłam.... Także to nie wyznacznikW 21 dniu cyklu zbadalam progesteron wynik 11,740 jest szansa na ciążę? Miała któraś z Was tyle i udało się? [emoji846]
Blada kreska daje nadzieję, jutro będę testować jeszcze raz a później już w terminie @Ja progesteron 6dpo miałam ponad 20 a w ciąży nie byłam.... Także to nie wyznacznik
Zawsze trzeba mieć nadziejęBlada kreska daje nadzieję, jutro będę testować jeszcze raz a później już w terminie @![]()
Ja mialam progesteron 18.450 przy becie 40,92.Ja sie dziwie ze nie zrobiłaś betyprogesteron jak mialam bladziocha wyszedl mi ponad 23. To bylo w 11 dpo przy becie 35,1.
Progesteron to taka zaraza ze ma spadki i wzrosty i nie wiesz w jakim momencie go zlapalas.. Jest dosc skokowy. Warto machnac betei mie pewność bo jedyne co mozna powiedzieć to taki progesteron potwierdzalby owulacje w tym cyklu. A mozliwe ze sie udali i warto skontrolowaci ewentualnie przyjmować dupka albo luteine.Tylko ja mam o wiele mniej 11,740 Więc zastanawiam się czy nie za mało [emoji12]
Masz rację lepiej wiedzieć i wcześniej zadziałać. Tak zostały mi jeszcze dwa testy gdzieś w szufladzie. Zrobię jutro rano zaraz po przebudzeniu. Dziękuję z całego serca za pomoc [emoji846][emoji846]
Dokładnie. Ja badałam w 23dc i miałam ostatnio 14. W utraconej ciąży niestety tylko z wahaniami 5-8:/Ja progesteron 6dpo miałam ponad 20 a w ciąży nie byłam.... Także to nie wyznacznik