forget rozpakowana, ann w dwupakuZastanawiam się co u @Alexa1905, @Ann89, @Ann_, @raz_dwa_trzy i @ForgetMeeNot ?? Czy lutoweczki już się „rozpakowały”?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
forget rozpakowana, ann w dwupakuZastanawiam się co u @Alexa1905, @Ann89, @Ann_, @raz_dwa_trzy i @ForgetMeeNot ?? Czy lutoweczki już się „rozpakowały”?![]()
No i jeszcze @Fanka Kadryforget rozpakowana, ann w dwupakualexa chyba udziela sie na tym drugim watku staraczkoym, raz dwa trzy z tego co sie orientuje tez jeszcze w dwupaku ale juz ostatnie chwile, i Ann te sie trzyma w dwupaku jeszcze troszke jej zostalo.
Dziękuję kochana jesteś! Zrobię jutro rano i od razu wam podeślęTrzymam mocno kciuki! I jutro chcę zobaczyć tą kreskę![]()
A u mnie obecnie takSzkoda tylko, ze mojego nie ma w domu, bedzie dopiero w czwartek
ale wczoraj były przytulaski
Ale to i tak za mało :/
Tak i najlepiej żeby w nocy też nie siusiac. Czytałam gdzieś wczoraj, że warto aby była przerwa od ostatniego picia nawet 8godz, aby mocz był jak najbardziej,,gesty,,Powiedzcie mi kochane najlepiej przed pójściem spać już nic nie pić żeby rano mocz do testu ciazowego był lepszy?
Ja właśnie mam ten problem że dużo piję wody, bo po ostatniej grupie żołądkowa się odwodnilam dosyć mocno i zdąża mi się wstać w nocyTak i najlepiej żeby w nocy też nie siusiac. Czytałam gdzieś wczoraj, że warto aby była przerwa od ostatniego picia nawet 8godz, aby mocz był jak najbardziej,,gesty,,
Może jakoś wytrzymam [emoji23]Ja właśnie mam ten problem że dużo piję wody, bo po ostatniej grupie żołądkowa się odwodnilam dosyć mocno i zdąża mi się wstać w nocy![]()